Viber uygulaması nasıl kullanılır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bu viber için illa ya android yada ipohne mu olması lazım telefonun ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ark viper kurdum denemek istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İnternet üzerinden sesli görüşme sağlıyor açık ve net bence.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Telefon özelliği olmayan cihazlarda kullanılamıyor. Tablette denedim olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben viber kullanıyordum iphone 3gs te, fakat telefon çalındı. şimdi iphone 4s te kullanamıyorum. önceki telefondan iptalmi etmem gerekiyor. eğer öyleyse nasıl? yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

sakuraozgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bu biver uygulamasını kullanıyorum fakat bir problemim var.. Aramadığım bakmadığım yer kalmadı bu sorun için... Viber uygulamasından arkadaşlarım beni aradıkları zaman çalmıyor telefonum.. Sonra bir bakıyorum viberde cevapsız çağrı olarak görünüyor.. Ama çoğu kişiyi ben arayabiliyorum onlarda böyle bir sorun yok... Anlayamadım gerçekden... Hiç bir ayarıylada oynamadım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar viber kullanıyorum ama karşımdaki arkadaşlarımın nezaman cevrim içi nezaman olmadığını nasıl görebilirim bilgisi olan varmı?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Nokia PureView için Viber var mı arkadaşlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende nokia var sybıan viberi yükledim kullanıyorum ama sadece mesaj ve foto gönderrebiliorum arama yada beni arama yapamıorlar neden olduğunu bilen var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
viber NOKIA için konuşma özelliğini kaldırmış.. yane ipohone ve android telefonlar birbirlerini arayabiliyorlar.. nokia içinse mesaj gönderimi, resim, GpS konumu vs gibi özellikler var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var yardım lütfennn. n8 diye mi acaba desteklemiyor anlamadım.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
home tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda bas alırsın ekran görüntüsünü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya pekı vıber kullanırken wi-fiden konusamıyormuyuz ılla ınternet paketımı olması lazım

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
internet olsun yeter edge. 3g wifi farketmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
viberi yeni yükledim kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Viber den kullanıcı nasıl engellenir bilen yada bilgisi olan varmı?İstemediğim kişi arayıp mesaj atıyor ve buna engel olamıyorum,bir yolu varmıdır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ismini yanıslıkla sıldıgımız birini geri yukleme sansımız varmı acaba

bewores

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar . Benim bir sorunum var . Listemi guncelliyemiyorum yeni viber yukluyenler beni ariyabiliyor ama bn ariyamiyorum viberden neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya şimdi viber yükledim ben fakat benim telefonum rehberimde görüşmediğim arkadaşlarımda vardı onlarda numaram yoktu onlarada viber kullandığım mesaj olarak gitmişmidir?

boydas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar sony xperia arc s viber problemim var.şimdi şöyle oluyo arkadşım bana mesaj attığında hem viberden geliyor aynı mesaj hemde sms olarak geliyor bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi

stam01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam benim arkadaşlarla küfürlü konuşmalarımı dinleseler nolur dinlemeseler nolur:D

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
bence skype daha iyi facebook taki kişileride sesli/görüntülü arayabiliyoruz

üstelik telefon numarası vermek zorunda değilsiniz

kayıt olurken falan

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
WeChat diye bir program var bu saydığıniz whatapps ,viber , tango ve skypenin bir üst versiyonu gibi deneyin pişman olmazsınız .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ve çözümü bulamadım yardımcı olacak kimse yokmu???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben nokia C3-00 kullanıyorum. Viber var nokia mağazadan indirdim. açılıyo ama arama yapamıyorum. rehberden arıcagım kişinin üzerine basıyorum ama mesaj kısmı gibi bisey geciyo napmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim ?