- Konuyu başlatan
SHKFTT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 217
Ben konuyu açarken başta kesinlikle 300 var demedim sadece duyduklarımı dile getirdim ki zaten yazımı tekrar okursanız görürsünüz dediğim gibi 300 banada abartı geldi fakat şehrin başkanından 1000 vaka sözünü duymak bu söylentileri doğrular nitelikte oldu ben sadece onların söylediklerini söyledim siz direkt olarak bana yalan atıyosunuz dediniz söz konusu akrabam olunca bu günlerde zaten üzgün ve sinirli oluyorum hayvan kelimesine gelince zaten direkt olarak söylemedim söyler gibide olmadım sadece insanların halinden anlamadığınızı düşünürek yazdım o sözleri ama olan oldu herkesin kendi fikri inanmayabilirsiniz yapacak bir şey yokSadece şu sözleriniz bile ban sebebidir güzel kardeşim. İnsan sanmıştın, ama yanılmışsın! Öyleyse biz insan değil, hayvanmışız... Mı oluyor? Lakin, şahsım için yapılan, söylenen hakaretlerin en ağırı bile olsa sadece yutkunmak, Allaha havale etmek yolunu seçiyorum. Bu yüzden kimsenin zarar görmesini, incinmesini istemiyorum. Ama yapılan hakaret, aşağılama, söylenenlerin zararı inançlarımı ve ülkemi ilgilendiriyorsa o zaman senin anladığın manada "insan" davranamıyorum işte.
Öncelikle babaanneniz için geçmiş olsun diyorum, Allahtan şifa diliyorum. Benim de yakınlarımdan vefat edenler oldu. Lakin her ne olursa olsun ülkede yaratılmak istenen panik havası, abartılı, bire on katıp ortamı ateşe verme gibi eylemler bu ülkeye büyük zarar veriyor kardeşim. Mesela altın, döviz bir anda tavan yapıyor, bu haberleri okuyan turizmci ülkeye gelmekten vazgeçiyor, her türlü büyük zararlar görüyoruz. Birileri bunu bile isteye kasti olarak yapıyor... Ki, iktidar yıpransın, sıkışsın. Lakin bu ülke iktidarın, hükümetin babasının çiftliği değil, bu ülke senin, benim, asgari ücrete talim eden nice garibanındır. Hatta toprak altında yatan binlerce şehidin, şühedanın vatanıdır. Bu gibi köpürtülerek yapılan haberlerin zararını bizler çekiyoruz. Sonuçta hepimiz aynı gemideyiz. Hükümet gitsin diye bulundukları gemiyi delmeye çalışanlar bunun zararını önce kendileri de görecek olan gafiller ve hainlerdir.
Beni hala anlamadıysan belki babandan bile yaşı büyük birine "hayvan" demeye devam edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer sözlerimde ban atılacak kelimeler varsa benim bir itirazım yok atabilirsiniz