SHKFTT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 217
Ankara da dün babanneme yapılan korona virüs testinden sonra doktorlarla görüştüğümde yaklaşık olarak olarak sadece bulunduğum hastaneden günlük 300 tane korona virüslü olduğunu öğrendim bakın şehir demiyorum sadece 1 tane hastaneden çıkan vaka sayısı bunlar daha sonra ertesi gün telefonum arandı ve babanneme yapılan virüs testinin pozitif olduğunu öğrendim ve daha sonra evi aradılar evden ayrılmayın 30 dakika içerisinde ambulans göndereceğiz dediler yaklaşık olarak 4 saat geçti gelen yok giden yok 112 yi aradım 20 dakika boyunca cevap vermediler en sonda açtılar ve söyledikleri sözler şunlardı ankara da ciddi derecede vaka sayısı olduğu için size geç geleceğiz ama önceliğimiz babanneniz dedi çünkü 86 yaşında dedi kapınıza gelen ambulans da 3 tane kovidlide olacak hastaneye 1 ambulans da babaannemle beraber 4 tane koronalı yan yana gidecekmiş telefonun başında şaşırdım kaldım sonra düşündüm kara kara doktor sadece bu hastaneden 300 tane koronalı çıkıyor dedi e nasıl oluyor da her gün sağlık bakanlığı tarafından açıklanan tabloda neden 1000 vaka yazıyor gerçekten merak ediyorum sizlerle paylaşmak istedim okuyanlara teşekkürler
Son düzenleme: