V10 mu g5 mi

Hangi telefonu almalıyım

• Fiyati düşmüş v20

• G5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ömer ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar şu anda lg g3 32 gb modelini kullanıyorum.telefonumu v10 u olan bir adamla takas etmeli miyim.? Yada biraz daha bekleyip g5 veya v20 nin fiyatinin dusmesini mi beklemeliyim.(takasta üzerine 550tl istiyor)

M

Murat Burç

SDN Okuru
V20nin düşmesini beklemelisin tüm LG telefonları gömen bir telefon
LG v20de bir çok şeyi düzeltti ve bazı özellikleri ile diğer üreticilerin önüne geçti mesela ses kısmı

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bir kaç zaman sonra 2.el piyasası olur ben de sende alırız.;)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
G5. V10 maalesef özellikle performans konusunda G5 in yarısı. O para onun hakkı değil. Arkadaşımda var, evkurdan aldı kazık yedi, Üç ay kullandı sonra üstüne 200 tl verip G5 ile takas etti bir de

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar şu anda lg g3 32 gb modelini kullanıyorum.telefonumu v10 u olan bir adamla takas etmeli miyim.? Yada biraz daha bekleyip g5 veya v20 nin fiyatinin dusmesini mi beklemeliyim.(takasta üzerine 550tl istiyor)

Merhaba,

Lg v10 güzel bir model özellikle çift ön kamerası ile dikkat çekmişti. Fakat benim size tavsiyem lg g5 almanız yönünde olacak. Çünkü v10 sd808 kullanıyor. Üzerine 550 tl koyu ikinci el v10 alcağınıza 1100 tl'ye gidip sıfır lg g4 alın. Aynı donanım gücü, ekran kalitesi ve kameraya sahip (ön kamera hariç. Ama g4'ünde ön kamerası çok başarılı). Benim size tavsiye ya sfırı g4 alın yada biraz daha bekleyin g5 alın.

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
V10 tabii.
V20'yi bekleme işine gelince :)
V20'yi beklerken 30-40 versiyonları kaçacak. Ömür törpüsü gibi. Bekle, bekle...
Elin çok bol değilse v10 alınız kardeşim.
Pişman olacağınızı sanmıyorum. Gayet iyi telefon. Takas işine pek sıcak bakmıyorum. Elininizdeki Telefonu satıp sıfır bir V10 almanızı tavsiye ederim. Sonra Başınız ağrımasın. Faturasını, imei numarasını kontrol etmeden Telefon almayınız. Sıfır telefon alınız, kutu açma keyfinden mahrum kalmayınız. Sırf ekran jelatinini sökme keyfi 500₺ eder.

Son düzenleme:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
V10 tabii.
V20'yi bekleme işine gelince :)
V20'yi beklerken 30-40 versiyonları kaçacak. Ömür törpüsü gibi. Bekle, bekle...
Elin çok bol değilse v10 alınız kardeşim.
Pişman olacağınızı sanmıyorum. Gayet iyi telefon. Takas işine pek sıcak bakmıyorum. Elininizdeki Telefonu satıp sıfır bir V10 almanızı tavsiye ederim. Sonra Başınız ağrımasın. Faturasını, imei numarasını kontrol etmeden Telefon almayınız. Sıfır telefon alınız, kutu açma keyfinden mahrum kalmayınız. Sırf ekran jelatinini sökme keyfi 500₺ eder.

Kardeşim neye göre V10 , G5 varken acaba?

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Kardeşim neye göre V10 , G5 varken acaba?
V 10 kendi tarzı olan farklı bir telefon. Telefon aynı zamanda bir aksesuar bence. V10 bana göre daha premium bir telefon. Çift Ekran gibi kendine has tarafları var. G5'in sırtını hiç sevmedim Soba borusu dizaynı gibi. Çirkin. Performansa gelince İkisinin de + - tarafları vardır. V10 masada köşede bucakta çok hoş duruyor. V10-G5 tercihini yaparken niyesini demek lazım tabii. Orda bir iki kelam etmeden olmazdı. Teşekkür ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
V10 istediği kadar hoş dursun.
Ortada Snapdragon 820 faktörü var.
V10da ghost screen mevcut ısınıyor bataryası yetmiyor niye 808i olabildiğince çalıştırıyor v10 ,g4 de aynı şekilde
V10 güzel hoş ben de beğeniyorum. Ama 820yi karşılayacak bir olayı yok
Bugün antutu en bilindik örneklerden olduğu için onu dikkate alıyorum v10 60-65 çekiyorsa g5 130 bin çekiyor ileride bunun telafisi olmaz

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Lg v20 yi bekle bence 2-3 ay içerisinde 2500 tl altına iner.

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
V 10 kendi tarzı olan farklı bir telefon. Telefon aynı zamanda bir aksesuar bence. V10 bana göre daha premium bir telefon. Çift Ekran gibi kendine has tarafları var. G5'in sırtını hiç sevmedim Soba borusu dizaynı gibi. Çirkin. Performansa gelince İkisinin de + - tarafları vardır. V10 masada köşede bucakta çok hoş duruyor. V10-G5 tercihini yaparken niyesini demek lazım tabii. Orda bir iki kelam etmeden olmazdı. Teşekkür ederim.
Kardeşim yalnız Oyun felan oynayacaksanız performansını Bilmiyorum. Orta halli bir grafik işlemcisi var galiba v10'un. Kocaman ekranda tatmin etmeyebilir.

turnmiles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G serileri v serilerine göre daha çok tercih edildiğinden olsa gerek (ithal yolla giriş de artıyor bu durumda) daha çabuk fiyatı düşüyor.. Yalnız g5 de yakalanamayan satış rakamı v20nin iddialı gelmesi gibi faktörler olsada dolar bazında olan değişiklikler yüzünden ben g6 tanıtımına kadar fiyatın düşeceğini düşünmüyorum.. Büyük ihtimalle ben de v20 alacağım, memnun kalmazsam hediye paketiyle birlikte aldığım fiyata yakın bir şekilde elden çıkarabilirim diye düşünüyorum..

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
G serileri v serilerine göre daha çok tercih edildiğinden olsa gerek (ithal yolla giriş de artıyor bu durumda) daha çabuk fiyatı düşüyor.. Yalnız g5 de yakalanamayan satış rakamı v20nin iddialı gelmesi gibi faktörler olsada dolar bazında olan değişiklikler yüzünden ben g6 tanıtımına kadar fiyatın düşeceğini düşünmüyorum.. Büyük ihtimalle ben de v20 alacağım, memnun kalmazsam hediye paketiyle birlikte aldığım fiyata yakın bir şekilde elden çıkarabilirim diye düşünüyorum..
V20 nin iddialı gelmesiyle alakası yok bu konunun.Türkiye de tercih edilen 2 marka var genel olarak apple ve samsung.Bunun dışındaki firmalar genelde fiyatı uygun olduğu için tercih ediliyor.Lg v20 çok iyi bir cihaz fakat o fiyata iphone 7 ve s7 edge gibi rakipleri arasından çıkacağını zannetmiyorum.Lg g5 ilk çıktığında s7 edge ve iphone 6s e rakip olmak istedi fakat olamadı.Şuanda lg g5 satılıyor çünkü fiyatı uygun.Lg v20 nin de fiyati hızla düşecektir.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bence profesyonel bir kullanıcı değilseniz g5. Açıkcası v20 ye hiç ısınamadım. G5 ten kalan ürünleri hediye veriyor v20 sd 820 ile geliyor ama gerçekten ses ve ses kaydı konusunda başarılı bir cihaz fakat bu özellikler gerçekten ihtiyaç varsa alınabılır. Onun dışında 3000 lira da az para değil. Her ne kadar İphoneyi sevmesemde 1 İp7 alınır o fıyata.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bence profesyonel bir kullanıcı değilseniz g5. Açıkcası v20 ye hiç ısınamadım. G5 ten kalan ürünleri hediye veriyor v20 sd 820 ile geliyor ama gerçekten ses ve ses kaydı konusunda başarılı bir cihaz fakat bu özellikler gerçekten ihtiyaç varsa alınabılır. Onun dışında 3000 lira da az para değil. Her ne kadar İphoneyi sevmesemde 1 İp7 alınır o fıyata.
Bu yoruma katılıyorum. Ama temel yorumum LG pişmanlıktır.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bence aceleye gerek yok fiyatı düşünce v 20 al derim...

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Neden Moto Z Almıyorsunuz? Android telefon alsam Moto Z alırdım. Kullanmak lazım Tabii...