- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 5,095
kinetik enerjisi azalırsa yavaşlar cisimlerin kinetik enerjisi vardırNasıl anlatacağımı bilmiyorum mobilde Space Flight Simulation diye bir oyun var bakabilirsin.
Ben de size bir soru sormak istiyorum.
Bir roket uzayda hızlandıktan sonra roketlerini kapatsa bu roket var olan hızıyla sonsuza kadar gidebilir mi?
(Herhangi bir gezegene vb. şeye çarpmadığını veya yörüngesine girmediğini varsayalım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
dümdüz aynı hızla gider mi bilmem düşük bir ihtimal.savrulacaktır uzayda süzülürNasıl anlatacağımı bilmiyorum mobilde Space Flight Simulation diye bir oyun var bakabilirsin.
Bir roket uzayda hızlandıktan sonra roketlerini kapatsa bu roket var olan hızıyla sonsuza kadar gidebilir mi?
(Herhangi bir gezegene vb. şeye çarpmadığını veya yörüngesine girmediğini varsayalım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam roket yapısı gereği yamulur ve savrulur uzaydaNasıl anlatacağımı bilmiyorum mobilde Space Flight Simulation diye bir oyun var bakabilirsin.