hakan1987
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
dns değiş giriyorBittürk kapadinmi ya girmiyor.Mahkeme kararı felen diyor sitede
dns değiş giriyorBittürk kapadinmi ya girmiyor.Mahkeme kararı felen diyor sitede
sahte hesap
üye alımı dijital saatlar tarihi 20-09-09 gösterdiğinde yani yaklaşık 1 saat sonra açılıyor. :thumbup1:
arkadaşlar bu torrent işine biraz yabancıyım, bi sorum var cevaplar mısınız?
ben dizi ve filmleri hep torrent ile indiriyorum. arayıpta bulamadığım çok nadir oluyor oda popüler olmayan yapımlar.
mesela ben 1337x.to adlı siteyi kullanıyorum ne üyelik istiyor ne de birşey. sizin bu bahsettiğiniz üyelikli sitelerin ne artısı var buna kıyasla?
Hocam şimdi neden rağbet gördüklerini anladım mesela benim izlediğim bi diziyi önceki mesajımda yazdığım siteden torrent ile indiriyordum ama çok yavaştı. torrentleech'e baktım şimdi "stayhome" kodu ile üyelik kabul ediyor. buradan indirdim aynı diziyi ve hız inanılmaz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dediğin siteye baktım mükemmel tüm davetli sitelere on basar teşekkürler.
Hocam iyi günler ..Türktorrent Davetiyesini bana gönderebilir misin? Türknova üyesiyim ama davetiyem yok görünüyor ama denerim göndermek için olduğu an hemen gönderirim . metehandurmus_18@hotmail.comtürknova davetiye kodu gönderebilirseniz turktorrent gönderebilirim.
msinan0301@gmail.com
sevinirimtürknova davetiye kodu gönderebilirseniz turktorrent gönderebilirim.
msinan0301@gmail.com