https://turktorrent.us site yeniden açıldı.
kullanıcı adı ve sıfremı dogru gırıyorum ama yanlıs dıyorTurkTorrent site yeniden açıldı.
Takas yapalım hdtorrents vereyim sanaElinde hd-torrents davetiyesi olan var mı acaba?
Varsa bana ulaşabilir mi?
Üyelik alımı açık arkadaşlar.
Dünyadaki bütün torrent sitelerinin ortak amacı olan "paylaşım" için yeni bir adresle karşınızdayız.
www.letseed.net
Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız. üyelerimize hoşgeldin
Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.
Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"
Yayınladığım gün üye olmuştum. Üyelik yeni olduğu için davetiye yoktur ama varsa yarın bakıp yollayayımüyelik alımları kapalı davetiye yollayabilir misiniz?
akdenizliim@hotmail.com
Benim sevmediğim politikaları seed muhabbeti. Cihaz 7'24 açık olacak seed yapacak. Yok ya. Oldu cihazı sana vereyim 2 dosya indirdik diye.
Ne lazımSağlam bir torrent sitesine davetiye yollayabilecek arkadaşlarla makul ücret karşılığı anlaşabilirim. Dm ile ulaşırsanız detaylı konuşuruz.
Hocam davetiye kodu gönderebilir misiniz rica etsem?Broadcty uyelikler açık duzgun bir site isteyen kaydolsun
Üye alımı açık demişsiniz ama kapalı maalesef..TOrrent-tuRK | TORK
TORK ilklerin, sıcak aile ortamının ve kaliteli içeriklerin ilk adresi. Farkı yaşamaya var mısınız? Burası TOrrent-tuRK dünyası!torrent-turk.de
uyelıklerı açık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhabalar;
Türkiye'deki diğer torrent sitelerinden farklı olarak farkımız ailemize en iyisini sunmak için hayattaki çabalarımız gibi siz değerli üye ve üye olmak isteyen kişilere daha iyisini değil en yüksek kalitede ve en hızlı şekilde sizlere sunmak hedefimiz olmakla beraber, aynı zamanda sadece film,dizi,program ve müzik vs. gibi dosya paylaşımı dışında kaliteli radyo yayınımız ve güncel forum konularımız ile sizlerin bilgi açlığınıza bir besin kulaklarınıza ise kaliteli bir radyo kanalımız ile keyifli vakit geçirmenizi sağlamaktır.
Yeni üye olan her üyemize 5gb - 1 davetiye - 10 puan ve indirme limiti sınırsız olarak aktif edilmektedir. ayrıca tüm yöneticilerimiz gerek üst yönetimimiz gerek ripper,dj ve uploader ekimiz ile en güncel film, dizi,tv programları,albümler vs. en hızlı ve kaliteli olarak sizlere hizmet vvermekteyiz
Eğer siz de bir an önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız TOrrent-tuRK - TORK adresine bekleriz...
" Kaliteli ve hızlı paylaşımın Tek adresi " diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.
Sevgi Ve Saygilar TORK ( TOrrent-tuRK )Yönetimi.TOrrent-tuRK | TORK
TORK ilklerin, sıcak aile ortamının ve kaliteli içeriklerin ilk adresi. Farkı yaşamaya var mısınız? Burası TOrrent-tuRK dünyası!torrent-turk.de