Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bir köyde öğretmenim... inanmayanlar için hbsyy 68 167 921 0 kontrol edebilirler... okulda çocuklara dersle ilgili animasyon göstereceğim tam istediğimi buldum o da leechturk te... davetiyesi olan varsa paylaşabilir mi mbgtrk@gmail.com (((syyshpikyyhp)))

arkadaşım leechturku googleda istediğini aratan içeriğini görür....birşey biliyorsan konuş...yok mouse kullanmak için ehliyet sınavına girmişsen SUS

Ortaya bi iddia attın çektin gittin.Linki gönder de inanayım sana öğretmen arkadaşım. Heryere aynı mesajı gönderip duruyorsun.

musberat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sana mesaj atmayı zamanımı çöp etmeye benzetiyorum (ssopighsyl)

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1

creativsd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrenteagle.net
trackerturk.biz
torrentcell.net
turknova.net
letseed.net

üyelikler açık

leonix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
TrackerTurk.biz davetiye le alima gecti uyelikleri kapadik

dreamroma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tane foruma üye oldum validating yaziyor bu ne anlama geliyor foruma giremiyorum.

fenerli47

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gfxnews.org

grafik, tasarım, photoshop, aftereffect vs işleriyle uğraşanlar için harika bir site, ayrıca indirme hızı da oldukça iyi. üye alımları şu an açık arkadaşlar

intheghost1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.torrentcenter.biz

Türkiye'nin En iyi Torrent Sitesi Olmaya Aday. Yeni Kuruldular Ama Sürekli Güncel...

Ayrıca Paylaşımları Sunucu Destekliymiş... Üye Alımı Açıktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba. Buyrun Robocop 2014 Türkçe dublaj sunucu destekli seedler full açık ilk torrentcenter.biz de..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu Türkiye'nin en iyi torrent sitesi olmaya aday olan sitelerden hangisi 4 aydan eski torrentlardan 800 kb hız sunabilir haydi cevap verin.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
arsenik; Merak ettim açıkcası ? :)
Merak etme çünkü öyle bir yer yok. :D

Örnek vermek gerekirse Leechturk,Arena, Turktorrent bence bu alemin en iyisi. Bu üç sitede kendi riplerine bakarak bir değerlendirme yapılırsa

4 ay önceki riplerde LT ortalama 15 seeder, Arena 20 seeder, Turktorrent ise 5 bilemedin 10 seeder'a sahip ki bu kadar düşük sayı olması tam bir facia. Zaten gönderen 20 kişinin 5-8 arası muslukları kısıyordur gerisi de toplasan 800 etmez. Bu dediğim film veya diziler de öyle ünlü dizi film... Yani bilinmeyen bir şey aramıyorum en popüler olanlar hakkında konuşuyorum. :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3

Örnek vermek gerekirse Leechturk,Arena, Turktorrent bence bu alemin en iyisi. Bu üç sitede kendi riplerine bakarak bir değerlendirme yapılırsa

4 ay önceki riplerde LT ortalama 15 seeder, Arena 20 seeder, Turktorrent ise 5 bilemedin 10 seeder'a sahip ki bu kadar düşük sayı olması tam bir facia. Zaten gönderen 20 kişinin 5-8 arası muslukları kısıyordur gerisi de toplasan 800 etmez. Bu dediğim film veya diziler de öyle ünlü dizi film... Yani bilinmeyen bir şey aramıyorum en popüler olanlar hakkında konuşuyorum. :D

Haklısın o sitelerde kalite olarak eskisi gibi değil.

esenadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i072m8v.jpg

An itibariyle Torrentleech üyelikleri açıktır. Linke tıklayıp açılan sayfada Invitation Code yazan yere SUMMER2014 yazın. 10.000 kişilik bir limit belirlemişler bu limit aşıldıktan sonra üye alımlarını kapatacaklar. Belirleyeceğiniz şifre en az 6 karakter uzunluğunda olmalı ve en az bir büyük harf, bir küçük harf, sayı ve özel karakter(; gibi) içermelidir.

http://www.torrentleech.org/user/account/signup

intheghost1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben 800 kb/saniyeden daha hızlısını garanti veriyorum. 2 Haftalık site ve paylaşımların tamamı sunucularda :) 5 farklı sunucudan sunuluyor sunumlar... Hiçbirisi de silinmiyor. Hiçbir paylaşım kendi evimizdeki ttnet lerden atılmıyor. Ve torrent ayakta kaldığı sürece tüm sunumlar sunucular üzerinden verilecek :) Ayrıca eski torrentlerin seedleri arttığı sürece de sunucularımızdan silinecek.

Hadi ben soruyorum bu hizmeti hangi torrent sitesi veriyor? Şuan üyelerimiz çok memnun :) Buyrun sizlerde deneyin: www.torrentcenter.biz

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hocam ben 800 kb/saniyeden daha hızlısını garanti veriyorum. 2 Haftalık site ve paylaşımların tamamı sunucularda :) 5 farklı sunucudan sunuluyor sunumlar... Hiçbirisi de silinmiyor. Hiçbir paylaşım kendi evimizdeki ttnet lerden atılmıyor. Ve torrent ayakta kaldığı sürece tüm sunumlar sunucular üzerinden verilecek :) Ayrıca eski torrentlerin seedleri arttığı sürece de sunucularımızdan silinecek.

Hadi ben soruyorum bu hizmeti hangi torrent sitesi veriyor? Şuan üyelerimiz çok memnun :) Buyrun sizlerde deneyin: www.torrentcenter.biz
Özel mesaj ile cevap vermemi önermişsin madem ben de cevap vereyim.

Öncelikle demişsin ki "torrent ayakta kaldığı sürece tüm sunumlar sunucular üzerinden verilecek"

Çok güzel söylemişsin ancak torrent ayakta kaldığı sürece ile ne demek istedin anlam veremedim. Torrent, seeder bulunduğu sürece ayakta kalır. Türk kullanıcısı da kolay kolay seeder olmadığı için ve siz de yeni bir site olduğunuza göre bu torrenta kaç ay yada kaç yıl seeder olarak kalacaksınız o önemlidir. Yani demek istediğim torrentın ayakta kalması sitedeki kullanıcıya değil yöneticilere bağlıdır ve bir torrent sitesinin gerçek manada kaliteli bir site olması için seed zamanı/indirme zamanının yüksek olması gereklidir.

Daha 2 haftalık site için hızdan güncellikten bahsetmek pek doğru olmaz. Değerlendirmek için en az 6 ay lazım. Neden 6 ay lazım dersen bugün yüklenen ve önümüzdeki 1 ay çok popüler olan bir dosyanın 6 ay sonraki seeder sayısını merak ediyorum. Eğer 6 ay sonra da aynı dosyada gayet iyi hızlar alınacaksa diğerlerinden farklı olduğunuzu gösterirsiniz.

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i072m8v.jpg

An itibariyle Torrentleech üyelikleri açıktır. Linke tıklayıp açılan sayfada Invitation Code yazan yere SUMMER2014 yazın. 10.000 kişilik bir limit belirlemişler bu limit aşıldıktan sonra üye alımlarını kapatacaklar. Belirleyeceğiniz şifre en az 6 karakter uzunluğunda olmalı ve en az bir büyük harf, bir küçük harf, sayı ve özel karakter(; gibi) içermelidir.

http://www.torrentleech.org/user/account/signup

Halen acık arkadaşlar kontenjanlar dolmadan üye olun bence

karatekamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
- - - Mesaj Güncellendi - - -

bittürk'ü unutmuşsun en büyüklerden biridir belkide en büyüğüdür
laughing.gif

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kod : SUMMER2014