Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdaşlar;
AHD, 23.01.2014 tarihinde irc üzerinde interview yoluyla üye kaydı alacaktır. HD içerik düşünenler müracaat edebilir.

IRC Server: irc.awesome-hd.net
Port: 6667 (8668, 9999, 6697 or 7000 SSL)

server'a bağlandıktan sonra #ahd-interviews kanalını geçmeniz gerekiyor. Hepinize bol şans.

emre.karraca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar zamunda olur torrenleech olur yani istedğiniz güzel bi torrent sitesi ve davetiyesi varsa rica etsem banada yollayabilirmisiniz arkadaşlar Şimdiden Allah razı olsun herkezden.

blagovest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://greekleech.info/?p=home&pid=1

yunanistanın leecch sitesii super bir siteee ben uye oldum herkes uye olsun uyelikler sun için acık.. ozellikle yunan muzigini sevnler için..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.d4ever.cc/?p=torrents&pid=10&genre=Music&page=17

baska guzel bir sitee yine yunanistanin istesinden yunan muzigine asık olanlar için burdada uyelikler açılmış durumda...

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar zamunda olur torrenleech olur yani istedğiniz güzel bi torrent sitesi ve davetiyesi varsa rica etsem banada yollayabilirmisiniz arkadaşlar Şimdiden Allah razı olsun herkezden.

Hocam zamunda'dan davetiye istemeden önce açık mı diye bi bakaydın iyiydi.Zamunda yaklaşık 3 yıldır açık.Tabi birkaç saniye önce kapatmadıysa.

sulugoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

SiyahSali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
" Güncel Paylaşımın Tek Adresi " diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

http://hdturk.org/signup.php?

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi.Şimdi üye olun keyfini sürün :)

esenadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekZqgm.jpg

http://hdme.eu/signup.php

Kaliteli bir HD Tracker

kadirakkaya3452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kocaman sitede günlerdir turktorrent davetıyesı dileniyorum bir allahın kulu bir müslüman al kardeşim ne demek demedi bu kadarmı degerli arkadas ınsanlar kendıne yalvartmayı ne kadar sevıyor arkadaslar..

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kocaman sitede günlerdir turktorrent davetıyesı dileniyorum bir allahın kulu bir müslüman al kardeşim ne demek demedi bu kadarmı degerli arkadas ınsanlar kendıne yalvartmayı ne kadar sevıyor arkadaslar..

Hocam kimseye yalvarmana gerek yok ve de kimse sana davetiye göndermek zorunda falan da değil.Ayrıca bu konu davetiye isteme bölümü değil.Eğer ki turktorrent davetiyesine bu kadar çok ihtiyacın varsa siteye girer bağış yaparak üyelik alırsın ve kimseye de boyun eğmek zorunda kalmazsın.

asasbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Turknova uyelıklerı acılmıstır herkezi beklerız.

musberat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir köyde öğretmenim... inanmayanlar için hbsyy 68 167 921 0 kontrol edebilirler... okulda çocuklara dersle ilgili animasyon göstereceğim tam istediğimi buldum o da leechturk te... davetiyesi olan varsa paylaşabilir mi mbgtrk@gmail.com (((syyshpikyyhp)))

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bir köyde öğretmenim... inanmayanlar için hbsyy 68 167 921 0 kontrol edebilirler... okulda çocuklara dersle ilgili animasyon göstereceğim tam istediğimi buldum o da leechturk te... davetiyesi olan varsa paylaşabilir mi mbgtrk@gmail.com (((syyshpikyyhp)))

Sevgili öğretmen arkadaşım. Birşey öğrenmek istiyorum. Bulduğun animasyonun Leechturk'te olduğunu söylüyorsun. Madem Leechturk'te bulabildiğine göre torrentleri görebiliyorsun.Bunun için de üye olman gerekli.Eğer dediğin gibi üye değilsen ve davetiye arıyorsan o torrentin Leechturk'te olduğunu nerden biliyorsun?

musberat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım leechturku googleda istediğini aratan içeriğini görür....birşey biliyorsan konuş...yok mouse kullanmak için ehliyet sınavına girmişsen SUS

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım leechturku googleda istediğini aratan içeriğini görür....birşey biliyorsan konuş...yok mouse kullanmak için ehliyet sınavına girmişsen SUS

Ortaya bir iddia attın. İspatlamak zorundasın. Madem google'ı Sergey Brin ve Larry Page'ten daha iyi kullanıyorsun o zaman linki buraya yaz.Bende haklısın diyeyim.