Yardım Bu laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xacn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
LENOVO Ideapad 1 Amd Ryzen™ 5 5625U 16 GB 256 GB Ssd Freedos 14 Inç 82R30096TX-16256 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu laptop alınır mı? Bütçem max 12.500₺ üstünü veremem. Günlük kullanım için 3-5 sene kasma donma sorun yaşamadan kullanmak istiyorum varsa başka model önerileriniz onlarada bakabilirim bütçem dahilinde.
Hocam ben 7 ay önce hepsiburadadan bir satıcıdan 10bin tl ye CASPER NİRVANA F500 satın aldım aynı fiyata bulabiliyorsanız onu almanizi şiddetle tavsiye ederim.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba oyun kullanımı için yetersiz hissettirebilir gündelik işleriniz için uygun fiyatlı bir bilgisayar.

SadeceILeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizüstü bilgisayarınızı internette gezinmek, belgeler üzerinde çalışmak ve video izlemek gibi basit görevler için kullanmayı planlıyorsanız, bu iyi bir seçenektir. Ancak daha iyi grafik gücüne ihtiyacınız varsa (örneğin, oyun oynamak veya video düzenlemek için), diğer modellere bakmak isteyebilirsiniz.

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
500
Cihazın grafik kartı yok. Eğer oyun amacınız bulunuyorsa tavsiye etmem. Ama o fiyata da oyun için cihaz bulmak biraz zor.