Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

agaclar123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yuh yani aylarca açık kaldı zamunda zaten şuan onun yüzünden torrentler battı hep eskisi gibi indirilmiyor 8 mbit her torrentte full indirirdim şimdi 10-20 olan bile var zamunda da davet yok üyeliği açılmasını bekliyeceksin ki o 3 aylık açılımdan son ra bi 5 sene açılmaz heralde :D yada ekstra hesabı olan çoktur onlardan isteyeceksinki onlarda beleş vermez bende de olabilir hatta emin değilim ama 20 liraya okuturum istersen :D

Sadece Yaşadığın dünyanın Faniliğini Hatırlaman İçin yazıyorum. Ben de Bayağı bir Depolamıştım ve Bedavaya verdim.

junınho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! hatası çıkıyor yardımcı olurmusunuz?

Letaend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk'ün şuan kapalı mı alımı arkadaşlar.bir fikri olan var mı,veya ne zaman açılır

kurt08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google ın yönetim kurulundan biri varsa benimle irtibata geçebilir mi iş lazım da :D:D:D

sercansu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ellişnize saglık

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

hani acık degil

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

hngisine tılasam açık degil

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Aslında şöyle sürekli açık olanlar ilk sayfada güncellense iyi olur sektöre yeni yeni başlayanlar bakıyor sonlarda sadece zaman zaman açılan ve başlangıç seviyesi içinde tutunması zor olan sitelerden üyelik alabiliyorlar hatta onlardaçoğu zaman kapanmış oluyor ilk sayfada birisi sürekli güncellese açık olanları falan güzel olur bence