Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

wholet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda açık valla ben üye oldum off miss gibi :D:D

ruhullah

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ya hep bizmi alacaz burdan siteleri :D
Buyrun Kardeslerim
http://thebox.bz
Isminde soyledigi the box yani televizyon bu sitede yabanci tv programlari veriyorlar. seed süper.

wholet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu zamunda da ben download yaptım upload da yapıyorum şu an ama 0 a 0 gösteriyor ikisini de neden ?

kullanıcı adıma basıp baktığımda ise 2 tane dosya indirdiğim gözüküyor ama hala 0 a 0 ???

yazıcak başka bir yer bulamadım :)

PRETE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla arena-tr ratio dikkat ediyor.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2

agaclar123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bitane var oda ratio matio diyo :D

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

ratio değeri arena tr ye ne kadar girip girmedğine yönelik bişimi ne o ya ilk defa duydum aga :)

Seninkini Ver Beraber Kullanalım Bende Fake Upload Programı da Var Ratio Oranını Uçururuz :) Bende Sana Zamunda Hesabı Vereyim :P

datamanteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent kullanıyorsanız lütfen kurallarına uyunuz. fake upload tarzı yöntemleri kullandıktan sonra torrent kullanmanın anlamı ne? torrentin rapid den ne farkı kalıyor? adamlar o yüzden türk ip lerini banlıyolar. bazı büyük sitelere erişemiyoruz. insanların kafalarında" Türkler paylaşım yapamaz" düşüncesi var. bunları yıkmak için torrentin kurallarına uyunuz arkadaşlar.

teo88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu zamunda da ben download yaptım upload da yapıyorum şu an ama 0 a 0 gösteriyor ikisini de neden ?

kullanıcı adıma basıp baktığımda ise 2 tane dosya indirdiğim gözüküyor ama hala 0 a 0 ???

yazıcak başka bir yer bulamadım :)
İki gün rötarlı da olsa yazayım, gece belli bir saatte ratio durumunuz güncelleniyor; o yüzden gözükmüyor hemen :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Seninkini Ver Beraber Kullanalım Bende Fake Upload Programı da Var Ratio Oranını Uçururuz :) Bende Sana Zamunda Hesabı Vereyim :P

forumu takip etmesem tamam derdim ama üye alımı açık zaten :D :D :D

aha girdim hesap devre dışı bırakılmış hay ben bi hesabımız vardı oda gitti :D :D :D şimdi istyonmu davetiye kodu :D :D

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne olduguna bakmadan hemen üye oldum :D sonunda yakaladım bi tane torrente üye olmayı :)) Eyw hacı sagolasın :)

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
obbbaaa :) ben zaten asıl zamundayı bekliyordum açılmış demek üyeliğe :D eyw Darknes$ ya (: Sende olmasan kimse zamundanın üye alımına açıldığını söylemeyecek....... :)

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
bangır bangır bağırdık zamunda diye hala kapanmamış mı 2 haftayı geçti zamunda :D

hurcell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yeniyim bu konudada birşey soracağım.ben şimdi zamundaya üye oldum,download yapıcam ama ayrıca başka birşey indirmem gerek mi download için?

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar ben yeniyim bu konudada birşey soracağım.ben şimdi zamundaya üye oldum,download yapıcam ama ayrıca başka birşey indirmem gerek mi download için?

merhaba,

İndirme yapabilmeniz için indirme programı kullanmanız gerekir.Size uTorrent programını yavsiye ederim.
Buradan indirebilirsiniz :http://www.utorrent.com/downloads

Aşağıdaki sitede de torrnet ile ilgili detaylı bilgiler var , çok işinize yarayacaktır, üye olup inceleyin.
http://www.torrentdestek.net/

Bu sitede de utorrnet kullanımı ile ilgili rehber var bir bakın isterseniz :
http://www.fatihbasaran.com/utorrent-nasil-kullanilir-utorrent-kullanimi/

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
valla kapamıyor zamunda artık ortalık olmaz inş sonradan bu kadar açık kaldı :) hala kaldıysa almayan bu buunmaz fırsatı kaçırmasın :)

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
iyice ortam malı olcak zamunda. torrentleech bulmam lazım benim :D

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iyice ortam malı olcak zamunda. torrentleech bulmam lazım benim :D

zamunda yakında slot uygulası ve güncel ip tespiti başlayacaktır.mesela ortak hesapları tamamen kapatacaklar.yeni kurallar eklencekler ve ratio tutmak zor olacak bu sefer.