Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

wholet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.blu-torrents.net gerçekten güzelmiş üye oldum hızlı indiriyor ve HD film isteyenler için bence birebir :D how to train your dragon 3D indiriyorum 3 seeders diyor 750-800 gördüm ki notmalde bazen görüyorum 800 ben :D

ama bence bi sorun var ben upload yapamıyorum 1 kb ı geçmiyo upload speed :biggrin: download 800 ama :biggrin:

bir edit daha :) türkiyed ebu blu-torrents sorun oluyo bana :D shout box da seed etmeyen insanlar var banlayalım diyor sahip zaten her torrentte max 6 seeder var bazılarında 1 filan ama genede 800 le çekio ama ben çektim 2 seederlıyı şimdi upload edemiyorum hemde hiç direk yok sonsuz oldu :D

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12

Biri sitesini kapatır 2 günde update edemez diğerinin yöneticileri komple bırakıp başka site açar diğerinin içi bomboştur üye olmak ister millet. Sen çok iyi bi site göster Türk sitelerinden turktorrent dışında bende üye olam oraya :)

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
www.blu-torrents.net gerçekten güzelmiş üye oldum hızlı indiriyor ve HD film isteyenler için bence birebir :D how to train your dragon 3D indiriyorum 3 seeders diyor 750-800 gördüm ki notmalde bazen görüyorum 800 ben :D

ama bence bi sorun var ben upload yapamıyorum 1 kb ı geçmiyo upload speed :biggrin: download 800 ama :biggrin:

bir edit daha :) türkiyed ebu blu-torrents sorun oluyo bana :D shout box da seed etmeyen insanlar var banlayalım diyor sahip zaten her torrentte max 6 seeder var bazılarında 1 filan ama genede 800 le çekio ama ben çektim 2 seederlıyı şimdi upload edemiyorum hemde hiç direk yok sonsuz oldu :D

Bu siteye bende üyeyim ve 1080p film ndirmeyi düşünüyorum Türk torrent sitelerinde ratio yüzünden biraz sıkıntım var:D Dil seçeneğini nasıl öğrenebilirim acabaya veya 1080p filmlerde türkçe dublaj varmıdır?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Description bölümüne bak orada yazıyor.

liberta85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TOrrent-ultRA.com
KISA BİR SÜRELİĞİNE ÜYELİKLER ACIKTIR....
TOrrent - ultRA sizlere en kaliteli sunumlari en hizli sekilde ayaginiza getiriyor. Artik her sey bir tik ötenizde...

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
leechturk ne zaman açabilir üyelik

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ya ben şu bitturk ile turktorrent.biz'e üye olmaya çalışıyorum 2sindede hata veriyor bu ıp adresiyle daha önce üye olunmuş vs. üyeliğim yokki benim neden böyle diyor anlamadım

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
internetini paylaşıyorsan başkası üye olmuştur imkanın varsa modemi resetle ve başka bir tarayıcıdan dene

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Üye olunması gerekmiyor.. eğer daha önce giriş bile yapılmışsa Üye olunmaz o Ip den

Pamplona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, Zamunda üyeliği aldım. Sormam gereken bir şey var. Bu Zamunda hesaplarına kaç gün girmeyince hesap kapanıyor acaba?

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Aktif olmayan hesaplar silinebiliyor ama ratio yu takan bi site değil torrentle uğraşanlar kesin kapsın zamunda üyeliğini bu alemde ondan iyisi yok saldırın :)