Yardım 50 bin liraya oyuncu bilgisayarı tavsiyesi

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar merhaba. 50-55 bin lira civarı bir bütçe ile oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum. Üst düzey olmasını istiyorum. Kasa ve ekran şeklinde olacak. Bana bir tavsiye listesi oluşturur musunuz?
Ayrıca AMD, oyun için sorun çıkarır mı?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,408
RTX 4070 gpu 38000 TL civarı dolanırken senin 50.000 TL ye üst düzey sistem toplaman imkansız birşey hemde monitörle.

Böyle hesap yapalım.
RTX 4060 oyunlarda fullhd çözünürlükte 80fps civarı alırken.
RTX 4070 oyunlarda fullhd de 140 fps civarı alıcaktır.

2k monitör alırsan eğer RTX 4080 den aşağısı seni zor kurtarır. Yeni gelen oyunlarda 100fps civarında sabit kalman için.
Bildiğim kadarıyla sadece Rtx 4080 gpu 50.000 TL den yukarı fiyata satılıyor... Ee kartı artık alıp evde süslük kullanırsın misafirlere sergilemek amaçlı.

Yada fullhd 144hz monitör + ekran karıtı rtx 4070 olan hazır toplamalı sistemlerin biriyle ortalama oyuncu bilgisayarın olur.

Yok üst düzey sistem istiyorsam diyorsan 90-100K sana göz kırpar. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd ekran kartlarının halen sorunu var. Forumlarda gezerim çoğusu durduk yere ekran kartının sistemde çalışmadığını yaşamış. Pc kapatıp açınca driveri görmüyormuş. Vs vs saçma salak sorunlar. Yoksa Amd severim. İşlemcileri artık kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Elbet ekran kartını da iyileştirirler.

Ati Radeon'dan kalma hastalıklar diyelim ekran kartı olaylarına.