takein
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar Bursa Dikkaldırım da uydu net kullanan varmı acama durumu nedir hız ping konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim...
Uydu nete geçmek masraflı .. modem parası vs. ama sonra kusursuz hizmet verilir bence.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 1 kez kesildi ama 5 dakika sonra geldi.. Bence hiç tereddüt etmeden geçmelisin.. Fiber optik olduğundan tam anlamıyla 1 mbit hız alıyorsun.. 130-140 kb/s ile download yapıyorum, kayıp yok..
>>Ben yaklaşık 1 senedir, sınırsız 1mbp uydunet kullanıyorum.kusursuz olmadığı kesin.Kışın kesilmeler çok fazla oluyor...Ve serviste çalışanlar çok ilginç tipler bi şeyden anlamadıklarını gördüm.Ayrıca bana ait ufacık bir jakı da araklayacak kadar ilginç tipler...Uydu nete geçmek masraflı .. modem parası vs. ama sonra kusursuz hizmet verilir bence.
1 Mbps internet 130 KB/s ile indiremez İsterse %100 verimle akış olsun. En fazla 128 KB/s ile indirebilirsiniz.
1 Mbps internet 130 KB/s ile indiremez İsterse %100 verimle akış olsun. En fazla 128 KB/s ile indirebilirsiniz.