Öneri Üniversite için laptop önerisi

Agony13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, merhaba. Ben yaklaşık üç senedir bir kasa kullanıyorum; gayet memnunum. Şu ana kadar bana hiçbir problem çıkarmadı ve istediğim her oyunu yüksek ayarlarda açabiliyorum. Genel olarak her işimi sorunsuz görüyor. Fakat malum, üniversiteler başlayacak ve bana da bir laptop lazım. Şu anki kasamla benzer özelliklerde bir laptop bakıyorum ama fiyatları hiç bilmiyorum. Beni sıkıntıya sokmayacak, tıpkı bu kasa gibi en az 3–4 yıl götürecek bir laptop arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa özelliklerini yazacağım.

İşlemci i5 12400F.
Ekran kartı AMD RX6700 XT.
RAM 16 GB.
1 TB SSD.

kErginer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Fiyatları sadece verdiğiniz özellikler belirlemiyor. Bütçenizi ve kullanmak istediğiniz ekran boyutunu söylerseniz ona göre en mantıklısını seçelim

Agony13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Fiyatları sadece verdiğiniz özellikler belirlemiyor. Bütçenizi ve kullanmak istediğiniz ekran boyutunu söylerseniz ona göre en mantıklısını seçelim
yani ekran boyutunu bilmiyorumki ortalama boyutta bir ekran yani ilk defa laptop alıcam

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,933
20-30 bine bulursun diye düşünüyorum. İllâ oyun bilgisayarı olsun dersen, o zaman fiyat en az iki katına çıkar.