Soru Unity oyun geliştirmeyi nereden öğrenebilirim?

ColosusYEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhaba ben Ankara'da yaşıyorum ve unity yoluyla oyun geliştirme öğrenmek istiyorum. Fakat internet sitelerinden aldığım eğitim yetersiz geliyor ve yüz yüze kurslara da güvenemiyorum. Bu konuda ne tavsiye edersiniz?

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939
İnternet sitelerinden aldığınız eğitimler ne konuda yetersiz geliyor? Anlatılanları anlamıyormusunuz?
Oyun geliştirmede pratik önemlidir. Elinizden geldiğince birşeyler üretmeye çalışın.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,611
Aldigin kurslarin hicbiri sana tam olarak bir sey ogretmez. Bu tarz kurslari yedire yedire bitirdikten sonra kendin bir projeye baslamali ve bu projede takildigin noktalari arastirip cozerek yavas yavas ogrenme surecini gelistirmelisin. Kursu aldin bitirdin Unity ogrendin diye bir sey yok. O kurslar yuzde 30-40 civari bir ogrenim saglar maksimum.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Kursları bitir faydalan ama kendin projeler üzerinde çalış derim.
Yan sekmede chatgpt açık olsun. Inanılmaz işime yaradı unity de çalışırken. Stack overflow da bulamadığım sorunlarımı çözdü. Sana faydası olur.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Merhaba ben Ankara'da yaşıyorum ve unity yoluyla oyun geliştirme öğrenmek istiyorum. Fakat internet sitelerinden aldığım eğitim yetersiz geliyor ve yüz yüze kurslara da güvenemiyorum. Bu konuda ne tavsiye edersiniz?
Kurslardan,sitelerden baktıktan sonrada bol bol pratik yap.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
İlk önce basit oyunlar yapmakla başlaman gerekir. Örneğin pong oyun.