Tv'de Hayır dedi Canından Oldu

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Tv'de Hayır dedi Canından Oldu<br /><br /><br />Talk Show'da sevgilisine evlenme teklif etti. Hayır yanıtını alınca olanlar oldu.<br />Talk show'da eski sevgilisinin evlenme teklifini geri çeviren kadın, 'Hayır' demesinin bedelini hayatıyla ödedi. <br /><br />İspanyol televizyonunda yayınlanan 'Diario de Patricia' isimli talkshow porgramında eski sevgilisi Svetlana'nın önünde diz çökerek 'Sen benim için herşeysin, sensiz ben bir hiçim. Seninle sonsuza kadar birlikte yaşamak istiyorum diyerek evlenme teklif eden Ricardo, Svetlana'dan açık bir 'Hayır' yanıtı aldı. <br /><br />Rus kadın aynı gün İspanya'nın doğusundaki Alicante şehrinde bulunan evinin kapısının önünde boğazı kesilmiş olarak bulundu. Eski sevgilisi yakalanarak gözaltına alındı. <br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=6fGFnLjIyFI<br /><br /><br />http://www.guncelhaber.com/Guncel-Haberler/Tvde-Hayir-Dedi-Canindan-Oldu-46827.html<br /><br />

TheRed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ADAM KİMİNLE DANS ETTİĞİNİ BİLMİYORMUŞ :) KADIN RUS

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bence Kadın kiminle oynadıgını bilmiyormuş :) Canlı yayında doğranmadığına şükür etsin...

Bu arada yukardaki yorumu yazarken video yu izlememiştim. İzledim zaten adam tam bir piskopat. Birde ordaki sunucuda da iş yok Sinan Çetin olsa bak nasıl evlendirirdi :)

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Adam gurur yapmış

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ne gururu ya adam sıyırmış böyle sevgi olurmu arkadaşlar lütfen.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
hellish dedi ki:
ne gururu ya adam sıyırmış böyle sevgi olurmu arkadaşlar lütfen.

İyi ama okadar kişinin önündede kafa sallanıp hayır da denmezki o insanı da düşünmek lazım dimi ama onunda duyguları var...

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kim bilir ne yaptı ki kadına böyle bir jesti bile kabul etmedi.Bence bunları göz önünde bulundurmalıydı.Yazık oldu kadına üzüldüm.Adamı idam etmek lazım.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
hellish dedi ki:
kim bilir ne yaptı ki kadına böyle bir jesti bile kabul etmedi.Bence bunları göz önünde bulundurmalıydı.Yazık oldu kadına üzüldüm.Adamı idam etmek lazım.

Şiddete karşıyız :D :D

rave

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nmss dedi ki:
Bence Kadın kiminle oynadıgını bilmiyormuş :) Canlı yayında doğranmadığına şükür etsin...

Bu arada yukardaki yorumu yazarken video yu izlememiştim. İzledim zaten adam tam bir piskopat. Birde ordaki sunucuda da iş yok Sinan Çetin olsa bak nasıl evlendirirdi :)

sinan çetin olsa herkes mutluluktan salya sümük ağlardı. zaten programı danışıklı dövüş olduğu için kesilen kafayı da paket yapıp programa tekrar getirirlerdi: )