Sevgili forum yöneticileri ve sdn üyesi arkadaşlarım size şunu belirtmek isterim ki sdn forumda yaşanan din kültürü kirizinin başlamasına bir nevi sebep olan evrim saçmalığı karikatürünün sebep olduğunun düşüncesindeyim neden her şey o karikatürün yayınlanmasından sonra zuhur etmiştir.Belkide sebep bu değildi tetikte bekleniyordu fakat yine kötü sonuçlar doğurulmasına neden olundu art niyetli insanlar her zaman olmuştur ve olmaya devam edecektir.Benim size bu yazıyı yazmamadaki amacın kendimi suçlu hissetmemden dolayıdır belkide sizler de aynı kanaattesiniz belkide şu anda bu yazımdan sonra bana defol git diyenler olacaktır malumunuz ben hiç davranışımı kasıtlı olarak sergilmedim.Ben şunuda belirtmek isterim biz müslümanlar hiç bir insanın dinine inanışına karşı çıkma yahut onu inancından zorla vazgeçirmek gibi bir niyetimiz olmamıştır olmayacaktırda bazı arkadaşların İslam dinini çağ dışı bir din olarak görmektedirler bilime karşı olduğunu savunmatadıklar ama öyle değil iyi araştırıldığı zamana öyle olmadığı görülecektir.Arkadaşlarım ben şahsım adıma şunu belirtmek isterim ki ben bir müslüman olarak inanmayan insanlara iyi bir örnek olamadım dinimi onlara gerektiği gibi tebliğ edemedim ben konuda kendimi suçlu buluyorum eğer iyi bir örnek olsaydım onlar muhakak ki müslüman olurlardı bu konuyu şöyle arz edeyim Hz.Mevlana çarşıda dolaşırken çarşı meydanında ki kurulu olan idam sehpasını görür ve hemen yanına koşar ipte asılı olan mahkumu görünce üzülür ve yanındakilere bu adamın suçu neydi diye sorar onlarda katil olduğunu söylerler o büyük zat adamın ayaklarına sarılarak ağlar ve sana muhakak ki iyi bir örnek olamadık senin bu duruma düşmene neden olduk der.Konudanda anlaşılacağı gibi ben kendimi iyi bir örnek olaraka göstermiş olsaydım inançsız arkadaşların konumu belkide başka şekilde olurdu.Ben sdn foruma tamamen bir şans sonucu üye oldum din kültürü bölümünde ki paylaşımlar hoşuma gitmişti sebebi o olmuştur tanımasamda ilk üye olduğumda arkadaşlarımın bana sıcak bir davranış sergilemeleri çok hoşuma gitmişti onların yüzlerini görmedim fakat inanının bir çoğunu sevdim yürekten.Bu yazıları yazarken inanın ellerim titriyor size şunuda anlatmayı kendime görev bilirim konu paylaşımı için başka bir foruma üye olmuştum tanışma bölümüne giriş yaptım 3-4 güne bekledim sadece 1 kişi cevap verdi selam yolladı ama sdn forumda bu böyle değil çok güzel arkadaşlıklar mevcut sıcak kanlı anladığım kadarıylada temiz yürekli insanlar var.İşte böyle arkadaşlarım inşallah din kültürü bölümü kalkmaz kalkar ise kendimi hiç affetmeyeceğim sizde hakkınızı helal edin eğer bu bölüm kalkar ise sdn ye bir daha giriş yapmayacağım daha gelmem sdn ye kızmayın latife yapıyorum selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun ve Hadis-i şerife dikkat edin.
Allah bir topluluk hakkında hayır dilerse, alimlerini (aydınların) çoğaltır, cahillerini azaltır. Öyle ki, alim konuştuğunda kendisini destekleyen pek çok kimse bulur. Cahil konuştuğunda ise, sözü bastırılır. Allah bir topluluk hakkında şer (kötü son) dilerse, cahillerini çoğaltır, alimlerini azaltır. Öyle ki, cahil konuşsa kendisini destekleyen birçok kimse bulur, alim konuşursa sözü bastırılır.
Hadis-i Şerif (Deylemi).
Lütfen müslüman olan arkadaşlar yorum yapsın amacından sarkmasın olay çünkü anlatım sadece onları ilgilendiriyor.
Allah bir topluluk hakkında hayır dilerse, alimlerini (aydınların) çoğaltır, cahillerini azaltır. Öyle ki, alim konuştuğunda kendisini destekleyen pek çok kimse bulur. Cahil konuştuğunda ise, sözü bastırılır. Allah bir topluluk hakkında şer (kötü son) dilerse, cahillerini çoğaltır, alimlerini azaltır. Öyle ki, cahil konuşsa kendisini destekleyen birçok kimse bulur, alim konuşursa sözü bastırılır.
Hadis-i Şerif (Deylemi).
Lütfen müslüman olan arkadaşlar yorum yapsın amacından sarkmasın olay çünkü anlatım sadece onları ilgilendiriyor.