• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TurkNet kullanıcısıyım o sebepten upload hızım yeterlidir ve eskiden üyeydim 1 2 sene girmedim hesabım silinmiş. Üye olduğum süreçte uploadım her zaman download'ın 2 3 katı oluyordu.
yunu_007@hotmail.com davetiye gönderirseniz sevinirim.

Eğer mümkünse bende davetiye alabilir miyim ? Uzun süre ortada olmayınca silinmiş eski hesabım bilgilerimi bıraktım. ugurkynr1@gmail.com. Şimdiden teşekkür ediyorum. pişman etmem ;)

ugurkynr.jpg

Ekli dosyalar

• ugurkynr.jpg
    ugurkynr.jpg
    37.7 KB · Görüntüleme: 194
davetiye gönderebilecek bi arkadaş var mı ya ?

Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !
Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.
.
1 m Görüntülenme ways be

yok mu kimsede gerçekten davetiye kaç gündür bekliyorum. Merak etmeyin sürekli kullanıcıyım.
ugurkynr1@gmail.com atarsanız sevinirim bulamadım bir türlü!

Ekli dosyalar

• ugurkynr.jpg
    ugurkynr.jpg
    37.7 KB · Görüntüleme: 189
Selamlar herkese. Buradaki birçok kişi gibi ben de eski Bitturk.net üyelerinden biriydim. İşten güçten vakit bulamıyorduk ama döndük sahalara. :) Üyelik uçmuş gitmiş tabii. Ayrıca yaklaşık 10 yıldır aktif olarak Zamunda ve Piratebay kullanıcısıyım. Zamunda sayacında sorun olsa gerek, bunca yıllık üyeliğe rağmen 15GB-23GB olarak gösteriyor, ki imkansız. Özel mesaj ile Turktorrent.us davetiyesi alabilirsem memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

SpeedTest.jpg

Merhaba;
Davetiyeye ihtiyacım var yardımcı olur musunuz. Başka yerlerdeki hesabımı referans için paylaşıyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba, bana da birisi Turktorrent.us davetiye verebilir mi ? PM'le ulaşırsanız çok rica ediyorum.

Merhaba. Davetiye alabilir miyim?

Ekli dosyalar

• HIZ TESTİ.png
    HIZ TESTİ.png
    34.8 KB · Görüntüleme: 228
Merhabaler daha önceden üye idim ancak şimdi çalışmıyor. Mümkünse davetiye gönderebilir misiniz? vatek@hotmail.com

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    44.9 KB · Görüntüleme: 131
turkseed.com'da Ratio: 23.01 hdturk.club'da Ratio: 11,479.34 letseed kapanmasa onda daha da fazlaydı raitom. turktorrent.us üyelik alımının açık olduğu kısa süreyi kaçırdım maalesef
lütfen turktorrent.us davetiyesi yollar mısınız alperen_polat_1903@hotmail.com

Merhaba, ben de çok eski TurkTorrent kullanıcısıyım alan adı değiştiği için hesabım silindi elinde kod olan var ise benimle de paylaşabilir mi.
fthsfaakln@gmail.com

Ekli dosyalar

• IMG_20210912_135120.jpg
    IMG_20210912_135120.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 175