- Reaksiyon puanı
- 2,553
Hocam merak ettim kusura bakmayın TurkTorrent nedir crack oyunlar falan mı?
Türktorrent Türkçe içerik arayanlar için lazım olabilir belki. Yoksa zamunda daha iyi tabi ki.torrent sitelerine üyelik ne işe yarıyor ki, daha hızlı mı iniyor ? Ben hep zamunda,net kullanıyorum
ÜYELİK AÇIK DERKEN BAŞKA BİR YET Mİ VAR GİRMEK İÇİN DAVETİYE İSTİYOR YİNEDEÜyelikler açık arkadaşlar haberiniz olsun.
Mesajı 28 Eylül'de yazmışım. O zaman açıktı. Şu an kapalı.ÜYELİK AÇIK DERKEN BAŞKA BİR YET Mİ VAR GİRMEK İÇİN DAVETİYE İSTİYOR YİNEDE
Daha kapsamlı oluyor sanırım.Birşey soracağım. Bu sitelerden indirdiğinizde ne oluyor ki ? Gidip A sitesinden torent olarak indirip kursan veya B sitesinden indirip kursan. Bunların ne gibi ayrıcalıkları var ?
Bir özelliği var ki bu kadar insan davetiye istemiş. Virüssüz mü oluyor acaba ? İstediğin oyunu şuan internette her yerde crack olarak bulabilirsin zaten.Daha kapsamlı oluyor sanırım.
Bilemiyorum.Creative bu bölümü silmeyi planlıyormuş.Bir özelliği var ki bu kadar insan davetiye istemiş. Virüssüz mü oluyor acaba ? İstediğin oyunu şuan internette her yerde crack olarak bulabilirsin zaten.
Peki davetiye isteyenler davetiye alıyorlar mı ? Orasıda tartışılır.Bilemiyorum.Creative bu bölümü silmeyi planlıyormuş.
Bilmiyorum.Peki davetiye isteyenler davetiye alıyorlar mı ? Orasıda tartışılır.
Bu sitelerin ne gibi avantajı var ? İstediğine göre biliyorsundur.davetiyesi olan özelden veya omerkati.mk@gmail.com atabilir mi?
Torrent sitesi işte. Gerisini sorma. Yönetimle papaz edeceksin beni : )Bu sitelerin ne gibi avantajı var ? İstediğine göre biliyorsundur.
Güzel bir haber,sağol.Bilemiyorum.Creative bu bölümü silmeyi planlıyormuş.
Şuan teşfik etmiyorsun. Bir sıkıntı olmaz. Sadece sorumu cevaplıyorsun. Virüssüz mü oluyor bunlar. Ondan mı istiyorlar ?Torrent sitesi işte. Gerisini sorma. Yönetimle papaz edeceksin beni : )
Çok uyduruk siteler hariç çoğu torrent sitesinde virüs yok. Ancak bu site halka açık olmadığı için diğer yerlerden daha fazla içeriğe ve çeşide sahip. Halka açık olmayınca da telif yüzünden kaldırılmıyorlar ve daha elit bir ortam oluyor.Şuan teşfik etmiyorsun. Bir sıkıntı olmaz. Sadece sorumu cevaplıyorsun. Virüssüz mü oluyor bunlar. Ondan mı istiyorlar ?