Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

starss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabe davetiye varsa bi tane alabilir miyim ?.E-mail adresim:xxmaanxx@gmail.com

şimdiden teşekkür ederim.

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
davetiye isteyen hız testi ve örnek site caps koyana göndericem davetiye..

alpyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar önünüze gelene davetiye vermeyin. kullandığı bir kaç siteden örnek foto ve hız testi siteyin..bunları koyana bende bir davetiye vericem..

selcuk2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc kapatma sorunum yok sürekli açık davet eden arkadaşa şimdiden teşekkürler enesses_1212@hotmail.com

kullandığı site ve hız testi derken o nasıl bişi desem cahillikmi etmiş olurum bilmiyorum ama rarbg ve h33t den film ve yazılım bulabiliyorum tek sıkıntım türkçe dublaj sıkıntısı

sansursuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir kişiye davetiye yollamıştım kullanmadı davetiyeyi, speed test yada bir ratio örneği gösterirlerse tarih belli olucak şekilde atabilirim davetiye kodunu

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hijack53@mynet.com

Davetiye gönderebilen arkadaşa şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hijack53@mynet.com yollandi

pc kapatma sorunum yok sürekli açık davet eden arkadaşa şimdiden teşekkürler enesses_1212@hotmail.com

kullandığı site ve hız testi derken o nasıl bişi desem cahillikmi etmiş olurum bilmiyorum ama rarbg ve h33t den film ve yazılım bulabiliyorum tek sıkıntım türkçe dublaj sıkıntısı

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : enesses_1212@hotmail.com yollandi

turktorrent davetiye gönderecek arkadaş mümkünse banada gönderebilirmmi. şimdiden teşekkür ederim emre.yilmazmlk@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emre.yilmazmlk@gmail.com yollandi

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1

kullandığı torrent sitesinde ki upload ve ratio değerlerinin fotosu . internet hız testi sonucu oluyor.

örnek site fotosu ve hız testi koyana bir adet davetiyem var..
FİLMLER SİZİ BEKLİYOR..

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kullandığı torrent sitesinde ki upload ve ratio değerlerinin fotosu . internet hız testi sonucu oluyor.

örnek site fotosu ve hız testi koyana bir adet davetiyem var..
FİLMLER SİZİ BEKLİYOR..
Yalnız çoktan davetiye gönderildi :D Konuyu takip ediniz.