davet edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim...
quiet_boy___@hotmail.com
şimdiden teşekkür ederim
yusuf_7772@hotmail.com.tr
Davetiyeniz yollandı...bana da davetiye gönderebilir misiniz...mail adresim kolaygelsin45@hotmail.com ...şimdiden teşekkür ederim..
4 kisiye gonderildi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : www.ufuk@gmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sakircan-64@hotmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : xxmaanxx@gmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alpyay1@gmail.com yollandi[/QUOT
teşekkürler davetiyemi aldım
pc kapatma sorunum yok sürekli açık davet eden arkadaşa şimdiden teşekkürler enesses_1212@hotmail.com
kullandığı site ve hız testi derken o nasıl bişi desem cahillikmi etmiş olurum bilmiyorum ama rarbg ve h33t den film ve yazılım bulabiliyorum tek sıkıntım türkçe dublaj sıkıntısı
turktorrent davetiye gönderecek arkadaş mümkünse banada gönderebilirmmi. şimdiden teşekkür ederim emre.yilmazmlk@gmail.com
erdemaktas@me.com davetiye gönderecek arkadaş teşekkür ederim...
kullandığı torrent sitesinde ki upload ve ratio değerlerinin fotosu . internet hız testi sonucu oluyor.pc kapatma sorunum yok sürekli açık davet eden arkadaşa şimdiden teşekkürler enesses_1212@hotmail.com
kullandığı site ve hız testi derken o nasıl bişi desem cahillikmi etmiş olurum bilmiyorum ama rarbg ve h33t den film ve yazılım bulabiliyorum tek sıkıntım türkçe dublaj sıkıntısı
Yalnız çoktan davetiye gönderildikullandığı torrent sitesinde ki upload ve ratio değerlerinin fotosu . internet hız testi sonucu oluyor.
örnek site fotosu ve hız testi koyana bir adet davetiyem var..
FİLMLER SİZİ BEKLİYOR..
Y.yavuz kardeşim bana davetiye gelmedi türktorrent.eu
emre.yilmazmlk@gmail.com
Merhaba arkadaşlar bana da bir davetiye gonderir misiniz? enginmalafat@yahoo.com