caqmacowboy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
banada yollarsanız sevinirim hocam.Karşılıgında zamunda hesabı verebilirim. xx_texass_xx@hotmail.com teşekkürler.
bende bir davetiye alabilirmiyim
enfornog@gmail.com
banada yollarsanız sevinirim hocam.Karşılıgında zamunda hesabı verebilirim. xx_texass_xx@hotmail.com teşekkürler.
Hocam yanlışlıkla mail adresini eksik yazmışım davetiye talan oldu. Mümkünse yeni bir davetiye alabilirmiyim. Çok teşekkürler. O mail adresinden sorun çıkar büyük ihtimal bu adrese göndeirimisiniz hocam mümkünse... xmtxmax@gmail.com
Hocam üye oldum ama üye olurken gmail.com yerne mail.com yazmışım onay maili gelmedi.. rica etsem tekrar gönderirmisiniz hocam bi mahsuru yoksa.
nixuin@gmail.com davetiye atabilirmisiniz Teşekkür ederim ...
nixuin@gmail.com davetiye atabilirmisiniz Teşekkür ederim ...
bende üyeydim ama üyeliğim iptal olmus...
bir tane bende davetiye istiyorum..
ratio oranım da çok iyiydi neden iptal oldu anlamadım...
--- Mesaj Güncellendi ---
mailimi göndereyimm.... turgay_bozkurt55@hotmail.combiraz önce yazmamışım...
birtürlü turktorrent eu sitesine üye olamadım. turktorrent.eu davetiyesi yollarsanız çok sevinirm.teşekkürler. bilgievi@hotmail.com
bende üyeydim ama üyeliğim iptal olmus...
bir tane bende davetiye istiyorum..
ratio oranım da çok iyiydi neden iptal oldu anlamadım...
--- Mesaj Güncellendi ---
mailimi göndereyimm.... turgay_bozkurt55@hotmail.combiraz önce yazmamışım...
yeni davetiye alıp üye olan arkadaslardan biri arif.bayhan.17@windowslive.com adresine bir davetiye atsın lütfen
Bir Davetiyede Bana Atarmısın ismlcnn@hotmail.com
arkadaşlar arena tr davetiyesi istiyorum,ihtiyaçım var yada turktorrent davetiyesi ile takas edebiliriz..
3 adet turktorret davetiyesi var sizden tek istegim arena tr davetiyesi lütven...
yavuz kardeş belki sende vardır göndersen çok iyi olur.Ozaman çok yanlış yere gelmişssin.Burada Turktorrent dağıtılıyor.
Bir davetiye de ben rica edebilir miyim?
gokselc@msn.com
Bir tane davetiye bana da yollarmısınız? Teşekkürler
reklam-grubu@hotmail.com
birtane davetiye yollarmısınız Şimdiden Tşkler djmanyakster@gmail.com
bir davetiye banada gönderebilirmisiniz? teşkkrler (berkyayla81@gmail.com)