Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda. Click here to go back

[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Hesabiniz Devredışı Bırakılmıştır!.[/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Reason: Banned by System because of Leech-Warning expired!

bu uyarıyı alıyorum ama sanırım daha önceden üyelik alıp uzun süre siteye girmemişim yeni şifre istiyorum gönderiliyo ama yine aynı uyarı bunu düzeltmemin bi yolu yok mu? yada ottomanesesli@hotmail.com adresine davetiye yollayabilir misiniz?

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Hesabiniz Devredışı Bırakılmıştır!.[/TD]
[TD="class: none"]
notification_close.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Reason: Banned by System because of Leech-Warning expired!

bu uyarıyı alıyorum ama sanırım daha önceden üyelik alıp uzun süre siteye girmemişim yeni şifre istiyorum gönderiliyo ama yine aynı uyarı bunu düzeltmemin bi yolu yok mu? yada ottomanesesli@hotmail.com adresine davetiye yollayabilir misiniz?

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ottomanesesli@hotmail.com yollandi

Not: önceki üyeliğinizde indirip kaçmaktan ban yemiissiniz sanırım. Lütfen indirdiğiniz sunumları 0.6 oranında gönderiniz

--- Mesaj Güncellendi ---

Eğer Hala Davetiye varsa birtane de ben alabilirmiyim çok zamandır arıyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.
zk_zekikaplan@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zk_zekikaplan@hotmail.com yollandi

zekikaplan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ottomanesesli@hotmail.com yollandi

Not: önceki üyeliğinizde indirip kaçmaktan ban yemiissiniz sanırım. Lütfen indirdiğiniz sunumları 0.6 oranında gönderiniz

Teşekkür ederim elinize sağlık

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zk_zekikaplan@hotmail.com yollandi

halilalkan16@hotmail.com adresine de davetiye yollamanız mümkün mü acaba?

halilalkan16@hotmail.com adresine de davetiye yollamanız mümkün mü acaba?

zekikaplan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çift hesap durumu yok. Sadece benden rica etti bana da istermisin diye bende ricasını yerine getirdim. Şuan internete girme imkanı yokmuş o yüzden

2. davetiye niçin istiyorsunuz acaba. Çift hesap kullanımı yasak. arkadasınız ise o isteseydi keşke.

İyi günler

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Genede göndermeye çalıstım ama mail adresi yanlıs heralda mail gitmiyor..

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bana da davetiye gönderir misin? celikberk@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : celikberk@hotmail.com yollandi

eğer hala varsa 1 adet boran_cena123@hotmail.com sağolun varolun

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : boran_cena123@hotmail.com yollandi

Banada banada :) şimdiden çok teşekkürler ;) o1sistemci@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : o1sistemci@hotmail.com yollandi

arkadaslar ellerinize sağlık bende birtane alabilirmiyim askiseven@gmail.com

şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : askiseven@gmail.com yollandi

Arkadaşlar bende bende bende lütfen davet edilmek istiyorum çok teşekkür ederim... hgunal10@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hgunal10@gmail.com yollandi

hocam zaten üyesiniz demiştiniz aynı ip nedeniyle kapanmış akrepkhan@hotmail.com a gönderir misiniz? Çok teşekkürler...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : akrepkhan@hotmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mümkünse bir davetiyede ben alabilirmiyim hocam... Teşekkürler mehmetavsar3460587@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mehmetavsar3460587@gmail.com yollandi

mümkünse bende daviteye almak istiyorum. ilginize teşekkürler. sercankatirci@hotmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda. Click here to go back

Düşük ratiodan ban yemiş.
can67900