Bana da davetiye gönderir misin? celikberk@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : rustavi_@hotmail.com yollandiMerhaba arkadaşlar banada davetiye yollayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler saygılarr... rustavi_@hotmail.com
Rica etsem banada davetiye gonderirmisiniz.. murattekniks@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gmks03@hotmail.com yollandiMümkün ise bende alabilirmiyim.
gmks03@hotmail.com
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] Hesabiniz Devredışı Bırakılmıştır!.[/TD]
[TD="class: none"][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
Reason: Banned by System because of Leech-Warning expired!
bu uyarıyı alıyorum ama sanırım daha önceden üyelik alıp uzun süre siteye girmemişim yeni şifre istiyorum gönderiliyo ama yine aynı uyarı bunu düzeltmemin bi yolu yok mu? yada ottomanesesli@hotmail.com adresine davetiye yollayabilir misiniz?
Eğer Hala Davetiye varsa birtane de ben alabilirmiyim çok zamandır arıyorum. Şimdiden Teşekkür ederim.
zk_zekikaplan@hotmail.com
teşekkür ederim ilgilendiğin için ratio sorunu olmaz merak etmeTeşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ottomanesesli@hotmail.com yollandi
Not: önceki üyeliğinizde indirip kaçmaktan ban yemiissiniz sanırım. Lütfen indirdiğiniz sunumları 0.6 oranında gönderiniz
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ottomanesesli@hotmail.com yollandi
Not: önceki üyeliğinizde indirip kaçmaktan ban yemiissiniz sanırım. Lütfen indirdiğiniz sunumları 0.6 oranında gönderiniz
Teşekkür ederim elinize sağlık
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zk_zekikaplan@hotmail.com yollandi
teşekkür ederim
--- Mesaj Güncellendi ---
halilalkan16@hotmail.com adresine de davetiye yollamanız mümkün mü acaba?
2. davetiye niçin istiyorsunuz acaba. Çift hesap kullanımı yasak. arkadasınız ise o isteseydi keşke.
İyi günler
Genede göndermeye çalıstım ama mail adresi yanlıs heralda mail gitmiyor..
özürdilerim adresi yanlış yazmışım halilalkan86@hotmail.com olacakmış
Bana da davetiye gönderir misin? celikberk@hotmail.com
eğer hala varsa 1 adet boran_cena123@hotmail.com sağolun varolun
Arkadaşlar bende bende bende lütfen davet edilmek istiyorum çok teşekkür ederim... hgunal10@gmail.com
hocam zaten üyesiniz demiştiniz aynı ip nedeniyle kapanmış akrepkhan@hotmail.com a gönderir misiniz? Çok teşekkürler...
Mümkünse bir davetiyede ben alabilirmiyim hocam... Teşekkürler mehmetavsar3460587@gmail.com
mümkünse bende daviteye almak istiyorum. ilginize teşekkürler. sercankatirci@hotmail.com