Turkcell'e ABD'den Ödül

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Turkcell'in yaratıcı fikri olan girişimciler için geliştirdiği Turkcell Partner Program, "Yükselen Şirket: İşbirliği-Yönetim Mükemmeliyeti" kategorisinde ödül aldı.

İş dünyasının, işbirlikleri ve ortaklıklar konusunda ilk ve tek uluslararası platformu olan ASAP Ödülleri (Association of Strategic Alliance Professionals Awards) 3 Şubat gecesi düzenlenen Gala Gecesi'yle sahiplerini buldu (Turkcell'de Evden Çalışma Dönemi).
6 ayrı dalda ödül verilen törende Turkcell, stratejik işbirliklerini teşvik etmek ve girişimcileri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği "Turkcell Partner Program" ile "Yükselen Şirket: İşbirliği-Yönetim Mükemmeliyeti" (Growth Company: Alliance-Management Excellence) kategorisinde ödül aldı.

turkcell21265558106.jpg
Turkcell, jüri üyelerinin örnek olma, yaratıcılık, etki ve bilgi paylaşımı kriterleri ile yaptığı değerlendirme sonucunda ödüle layık bulundu.

Turkcell Partner Program Nedir

200'ü aşkın iş ortağımızın içinde yer aldığı ekosistemimizin önemli bir parçası olan Turkcell Partner Program, Turkcell'in en önemli odak alanlarından biri olan inovasyon konusunda geliştirdiği, bilgi ve deneyimlerini girişimcilerle paylaştığı projelerden biridir (Operatörlerin Online İşlem Merkezleri).
Partner Program, girişimcilere fikrin ticari modele dönüştürülmesinde gerekli olan tüm zemini hazırlayarak; fikrin ticari bir iş planıyla desteklenmesi, pazarlanabilir bir ürün ve servise dönüştürülmesi, pazara tanıtılması, farklı aşamalarda bilgi paylaşımı, danışmanlık, teknik ve finansman desteği gibi tüm destek programlarını bünyesinde toplamaktadır.
::Turkcell'den en çok hangi konuda şikayetcisiniz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Gün geçtikçe bu pençelerin daha çok bağımlısı olmak ürkütücü. Sürekli onlar büyüyor bizse küçülüyoruz ve sürekli üzerimizdeki kontrolleri artıyor.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Tebrik ederim ama turkcell'den en çok fiyat konusunda şikayetçiyim...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Şu 10 dk sı 1 kontörden 15 dk sı 2 kontör yaptıkları günden beri şikayetçiyim!

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Valla çok pahalı ya. Tamam adam akıllı hizmet veriyorlar ama biraz daha hesaplı olsa tadından yenmeyecek.