Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beko47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
http://www.turkcell.com...lace=campaigns_category

Evet arkadaşlar mevcut internet paketinize aylık 5 TL karşılığında TURBO özelliği, yine 5 TL karşılığında ise SINIRSIZ özelliği ekleyebilirsiniz. SINIRSIZ özelliği 96 kbps'dir.

Ben engelli tarifesinden faydalandığım için "otomatik 8 GB Plus" paketini aylık 20 TL'ye (Hız üst limiti. 7.2 mbps) kullanıyorum. Dün 5 TL'ye TURBO özelliği alarak Hız üst limiti 43,2 mbps'ye çıkartıldı.

Turbo özelliğinden faydalanmak için TURBO yazıp 2222'ye, Sınırsızlık özelliğinden faydalanmak için ise SINIRSIZ yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.

Detaylar linktedir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

( Forumda farklı bir başlık altında bununla karşılaştım deneyen kullanan hakkında bilgisi olan varmı acaba gerçi linke tıklayınca sona erdiği yaziyor ama :/ )

Hsyntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben geçen ay yaptım şu sınırsız interneti yaptim. Bu ayda yaptim ama bu ay olmadi 1 gb bittikten sonra internet hızı 1 kbps'a düştü yardım edin lütfen 45 tl'm boşa gitmesin Allah aşkına

TheFlash779

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben geçen ay yaptım şu sınırsız interneti yaptim. Bu ayda yaptim ama bu ay olmadi 1 gb bittikten sonra internet hızı 1 kbps'a düştü yardım edin lütfen 45 tl'm boşa gitmesin Allah aşkına
Müşteri Hizmetleri 532i arayarak 25 TL olan Yurt Dışı 100 MB paketini iade edebilirsin. Yeni 1 GB paketinin de %5ni kullanmadıysan iade edebilirsin ben öyle yaptım.

Hsyntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri Hizmetleri 532i arayarak 25 TL olan Yurt Dışı 100 MB paketini iade edebilirsin. Yeni 1 GB paketinin de %5ni kullanmadıysan iade edebilirsin ben öyle yaptım.
Yani artık olmuyor mu sınırsız internet
1gb paketinin hepsini bitirdim

Hsyntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vodafoneki tamamen kapatılabilirmis menbaını yapan biri söyledi artıkta yapmcakms.

TheFlash779

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcellin bu sınırsız interneti kapandı yani tamamen
--- Gönderi Güncellendi ---

Turkcellin sınırsız interneti bitti mi yani
Sizinkide mi öyle oldu
Evet şuan bi kaç kişi dışında herkesinki bitti şuanlıkta öyle bişi yok, bence Yurt Dışı 100 MB paketini iade et bari 25 TLeni al ben de öyle yaptım ama 20 TLlik olan olmuyor malesef

Hsyntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır kapandı şuanlık bişi yok sen iade et eğer biri yine bişi bulursa yine alırsın zararı yok :D
Turkcellin sınırsız interneti bitti mi yani
Sizinkide mi öyle
Evet şuan bi kaç kişi dışında herkesinki bitti şuanlıkta öyle bişi yok, bence Yurt Dışı 100 MB paketini iade et bari 25 TLeni al ben de öyle yaptım ama 20 TLlik olan olmuyor malesef
Tamam çok teşekkürler iade ettim.
Peki yine bu yöntem aktif olur mu bir bilginiz var mı?

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bu paketi tekrar deneyen oldumu.Yani kapanmadan once yapabilen fakat simdi tekrar yapmak isteyen fakat olmayan.Yeni 1 gb paketi bittigi an hız 1kbs dusuyormus buga girmiyor dogrumu.Öyleyse bosuna para vermeyelim

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben yine 100mb iptal ettim . Almcam
2018de akk kalkacak bakalm

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yok benim yeni 1gb 29unda yenilenecekti kimse bir şey demeyince bende iptal ettirdm

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende ikisini iptal ettim.Bu acıgı kapattılar turkcelle soyleyip bu açığı kapattırana sevgiler ...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kalleş turkcell BTK nın kararını hiçe sayıyor o sınırsız paket bitince 128Kb/s olması gerekiyor o 1kbps yapıyor ...

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen altyapı çalışmalar yaparken yenilenme olmuş bug bazı kişilerde devam ediyor riske atabilecek biri varsa denesin 2019 da kesin snrsz internete geçilecek. 2018 de paketleri duymaya başlarz

etanyeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
16 Ocak 2018`de paketlerimin süresi bitecek. Şuan kullanmaya devam ediyorum. 16 ocaktan önce biter mi sizce?

SinanEs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hesabim uygulamasina girin dergilik uygulamasini indirin 1 gb hediye gelecek telefonunuzu kapatana kadaf yada ucak moduna alana kadar sinirsiz kullanin
Ben denedim 4 gun kullandim daha sonra telefonu ucak moduna almam gerekti tekrar acinca internrt yoktu.

MyxmmeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hesabim uygulamasina girin dergilik uygulamasini indirin 1 gb hediye gelecek telefonunuzu kapatana kadaf yada ucak moduna alana kadar sinirsiz kullanin
Ben denedim 4 gun kullandim daha sonra telefonu ucak moduna almam gerekti tekrar acinca internrt yoktu.

katılıyorum paketleri bulunan ama hızı yavaşlayan arkadaş böyle yapabilir bende de telefonu kapatıp açınca yavaşlamıştı internet tesadüf sanmıştım ama nereye kadar telefonu kapatmadan durabileceksiniz o da ayrı konu.

Hsyntnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu sınırsız internetin yeni bir yöntemi çıkar mı acaba?

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu kapatmayla alakası yok idi ben 20 defa ya yakın teli formatladm . Altyapı çalışmalarıyla alakalı bir şey.

serkankorkmaz_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar. bir süredir konuyu üye olmadan takip etmekteydim. Çözüm adına bir ışık yanınca sizle paylaşmak için üye oldum. Kullanan bir arkadaşım başka bir arkadaşı vasıtasıyla bir çözüm bulduğunu iddia ediyor.Kendisinde olmuş. Ben denemedim çünkü daha yeni paket aldım. ayrıca cihazım da 4g özellikli ben de olur mu bilmiyorum. Bana yolladığı mesajı aktarıyorum size. imkanı olan bi deneyip hayrına haber etsin.

Öncelikle bu sistem vpn sistemi ile yurtdisi uzerinden olanlarda devam eder.
Yapilacaklar: 1)ci̇hazi vpnli̇ kullanacaksiniz.
1)yeni1gb yazip 2222 yollayin sistemde boyle bir paket var diyecektir mutlaka ama siz atin sistemde gorulsede pasif olani aktif hale getiriyorsunuz.
2)ay100mb yazip 2200 yollayin. BURAYA KADAR BİLDİĞİNİZ ŞEKİL.
Bunu yaptiktan sonra eger yine ayni sorun varsa cihazla alakalidir. Çözümü şu sekilde ...cihaz oncelikle 3g olmayacak 4.5 g olacak....cihaza vodafone veya turktelekom hat takiyoruz hat icindeyken resetliyoruz...sonra 1 dak o hatla internette gezdikten sonra turkcell hat takiyoruz tekrar resetliyoruz..bu islem internet turkcell gelene kadar olacak.. Sonra sinirsiz devam eder. Şu an denenmis ve kesin sonuc alinmistir''

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mümkün dur imkanı var . Parası olan yapsın
Biz öğrenciyiz.

etanyeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
ZTE MF-910V 4G wifi modemle ikinci ayımdayım. 17 Aralık'ta yeniledim kullanmaya devam ediyorum. 16 ocak 2018 den sonra bende kullanamayacak mıyım? Telefonlardan bahsediyorsunuz anladım ama cihazı resetleme, cihazı kapatmama nedir anlayamadım...

Siroccøoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Selamlar arkadaşlar. bir süredir konuyu üye olmadan takip etmekteydim. Çözüm adına bir ışık yanınca sizle paylaşmak için üye oldum. Kullanan bir arkadaşım başka bir arkadaşı vasıtasıyla bir çözüm bulduğunu iddia ediyor.Kendisinde olmuş. Ben denemedim çünkü daha yeni paket aldım. ayrıca cihazım da 4g özellikli ben de olur mu bilmiyorum. Bana yolladığı mesajı aktarıyorum size. imkanı olan bi deneyip hayrına haber etsin.

Öncelikle bu sistem vpn sistemi ile yurtdisi uzerinden olanlarda devam eder.
Yapilacaklar: 1)ci̇hazi vpnli̇ kullanacaksiniz.
1)yeni1gb yazip 2222 yollayin sistemde boyle bir paket var diyecektir mutlaka ama siz atin sistemde gorulsede pasif olani aktif hale getiriyorsunuz.
2)ay100mb yazip 2200 yollayin. BURAYA KADAR BİLDİĞİNİZ ŞEKİL.
Bunu yaptiktan sonra eger yine ayni sorun varsa cihazla alakalidir. Çözümü şu sekilde ...cihaz oncelikle 3g olmayacak 4.5 g olacak....cihaza vodafone veya turktelekom hat takiyoruz hat icindeyken resetliyoruz...sonra 1 dak o hatla internette gezdikten sonra turkcell hat takiyoruz tekrar resetliyoruz..bu islem internet turkcell gelene kadar olacak.. Sonra sinirsiz devam eder. Şu an denenmis ve kesin sonuc alinmistir''
Biraz daha aciklayici olursa denerim yazilandan pek bisey cikaramadim vpn hatta internet olmayinca baglanmiyor

serkankorkmaz_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 paketi de aldıktan sonra vpn ile hala internet çalışmıyorsa cihaza vodafone yada türktelokom hat takıp cihazı yeniden başlatacağız. 1-2 dakika o hatla internete girdikten sonra tekrar turkcell hattı takıp cihazı bir daha yeniden başlatıyoruz.
İnternet gelene kadar bu işlemi tekrarlıyoruz.

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam dediginiz islemi yaptım fakat 4.5g simgesi 1 dakikaya yakın geliyor fakat nete hic girmiyor sonra 4.5g simgesi geri gidiyor hız hala 1 kbs de devam ediyor hızlanma veya eski hale geri donme gibi bi olay yok

serkankorkmaz_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ZTE MF-910V 4G wifi modemle ikinci ayımdayım. 17 Aralık'ta yeniledim kullanmaya devam ediyorum. 16 ocak 2018 den sonra bende kullanamayacak mıyım? Telefonlardan bahsediyorsunuz anladım ama cihazı resetleme, cihazı kapatmama nedir anlayamadım...

Kullanmaya devam ediyorsanız sıkıntı yok. Birçok arkadaşın kapandı. Çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Şu an sizde sıkıntı yoksa 16 ocakta yenilediğinizde de çalışmaya devam eder diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...