Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
AY 100MB iptal edilmiş... buda aşımsız interneti devreden çıkartıyor... boşuna para kaptırmayın...

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yok ben iptal edip yeni aldm ay 100 mbytı
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama boşuna gitti galiba hiçbir ilerleme kadetmedim

hsyn733

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da yazın diyen arkadaşlar bişi yok ki kim ne yazacak. Ha varsa bişi bana da yazın.geçmiş olsun hepimize. Bulunduğum yerde internet altyapısı olsaydı hiç uğraşmazdım bunlarla bağlatırdım en hızlı olanından. 5-10 gb mobil paketleri limitsiz ev interneti fiyatına satan tüm operatörlere yazıklar olsun.

fatih_tuncel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öğrenci arkadaşlar bulunduğu yerde telekom çekiyorsa pttcell alsın. Super 1 GB paketi var AKN'li, gece 2~8 hızı yükseliyor indirmeniz falan varsa indirirsiniz gündüz de mobille idare edin.
Gece kaç mbps oluyor hızı
Vodafone Sınırsız İnternet buldum ben Instagram mustafaakpinar54
Hocam benimle acil iletişime geç şunu bana söyle yurtta kafayı yicem google a bile girmiyor. İnstagram fatihtuncell

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Turkcel in Dergilik uygulamasını telefonunuza indirin, o size haftalık 1 Gb internet verecek, o haftalık 1 Gb interneti alıp bitirdikten sonra Buğ son hız devam ediyor. Ben bugün sadece 3 saat internetim zayıfladı saat 23 gibide masallah son hız devam ediyor
Hala çalışıyor mı internetiniz peki ne yapnz 1gb interneti yeniledinizmi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
iptal ettim ikisinde neti kest hattı da iptal edeceğim...
yav...ak Turkcell.

MyxmmeT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dergilik olayı bende de işe yaradı ama bende paketi bitirir bitirmez hız devam etti hiç yavaşlama yaşamadım yani 3 saat filan yavaşlama olmadı 2-3 gündür kullanıyordum şu an yavaşladı o 2-3 saatlik yavaşlamadır umarım beklemedeyim bakalım. @miaykü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dergilik ise yaramadı arkadaş yahu yanii arama motoru ise yarar belki.

Jovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu bug kapatıldı mı ?
Bende hız düşümü vs yok normal bir şekilde kullanıyorum acaba paket yenilenince mi kesilecek anlamadım

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gibi gibi biz kullanamyoz
Nezaman paketi aldnz.

BomberMAn TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala bir çözüm bulamadık. Tanıdığım en az 20 kişi vardı bunu kullanan. Şu anda sadece ben ve bir arkadaş daha kullanabiliyor maalesef. Boşuna paket falan alıp paranızı harcamayın. Alınabilecek paketlerin çoğunu aldık yapılabilecek denemelerin çoğunu yaptık ama nafile. Altyapı çalışmaları hala devam ediyor. Bundan olduğunu düşünüyoruz

Planlı Çalışma Bilgilendirme

fatih_tuncel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hız cok değişiyor gece yarısı millet uyuduğu vakit hiz 2 kat artiyor , Upload hizi 50 Mbits Download hep değişken, mesela evin çatısına çıksam daha hizli, ve birkaç sokak ilerde hiz 140 Mbits olurken, kendi evimde aynı vakitte hiz 19 Mbits e düşüyor, çatıya cikarsam hız 35 Mbits download 45 Mbits Upload oluyor, bu mükemmel birşey yani büyük Video lari birkaç saat de YouTube ye yüklüyorum, ADSL de ise bazen 2 gün sürüyor du bir video Yüklemek ama 4.5G ile sadece en fazla 7 da 2-3 GB yüklüyorum süper birşey yani hız bas istasyonuna ne kadar yakin isen o kadar hızlı oluyor

Peki pttcell de yurtdışı paket alsak bu sınırsız 1 gb ile çakıştırsak turkcelldeki bug gibi olmaz mı? Sonuçta turkcell de böyle yapmıştık. Aynı şey

baran01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar bu bug bittikten sonra artık veri kullanımını actıgımda direk baglanmıyor nete.once ağa giris yap diye bi secenek cikiyo ona tikliyorum beni bilgilendirme diye bi sayfaya yonlendiriyo ondan sonra net aciliyo.o islemi yapmadan net acilmiyo.wifi sirek baglaniyo ama.bebim gibi bu sorunu yasayan varmı

hsyn733

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alt yapı çalışmaları yüzünden olabilir. Bulunduğum bölgeye 4.5g geldi.

Jovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İade etmiyorlar form oluşturdular az önce benim de paket kapndı

Jovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana ücret iadesi anında yapılmadı fırm oluşturdukar nasıl alabilirim 100 mb’ın iadesini
Yok abi iade etmiyorlar

Baddal1498

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben direk iade ettirdim. Bi hacıabla direk iade işlemi ni yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...