Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
100MB yurtdışı paketi alman lazım bir de.
Yok işte onu ilk tamamladım. Sonrasında yeni 1gb aldım şuan 1gb tı kullanıyorum. Yani bundan sonra ne olacak?.

jQmGRD.png

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o 1gb snırsız denen 1Kbps olan ise o yurt dışı 100mb devreye girer ve bitmez bende20 gb olmuştu spotify çok harcamıyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@osnakli kullanıyor musun turk.net i ? ben de düşünüyorum uzun zamandır ama 35 mbit diyo şimdi, eskiden 75 mbit filan diyordu max hız...! hızı azaltmışlar belli.
Bunun sebebi Türk telekom ile Türknet anlaşmışlar. Türknet in altyapısının olmadığı yerlerde yani TT altyapısı olan yerlerde Türknet 35mbps üzeri hızları gösteremiyor. TT ile Türknet böyle bi anlaşma yapmış.

Yani Türk telekom diyorki insanları yüksek hıza alıştırma böyle iyi işte. Yüksek hıza ne gerek var yavaş yavaş takılıyoruz işte.

Earm1983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turknet iyi ev telefonu faturasıda yok ama mobilde internet masrafıda ayrı sorun.Şimdi ben evdeki turkneti kapattığımda aynda 20 tl ev telefonu gelir kafadan.
Ekstra mobilde vodafonda olduğum için aylık paket ücretleride çok ucuz.3gb 500 dk falan 20 tl...şimdi turkcelle geçinçe ev telefonu faturasının yanında mobil konuşma masrafıda ekstra binicek.Her ayda vodafona 20 tl yüklemiyorum orasıda ayrı konu.
Yine masraflar aynı oluyor.

Mustafa1628

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar100 mb interneti yaptim.Yurt disi kullanimi aktif ettim ama 1GB paketi yaparken şu hatayı veriyor.
Yeni 1 GB aboneliği Yüklediğin Kadar Kazan 50 TL ile birlikte alınamamaktadır.
Bu paketide iptal ettim.
Yukledigin Kadar Kazan 50 TL iptal talebiniz alinmistir. Kalan haklarinizi donem sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Ama hala paketi yapamıyorum bilen varmı?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Dostlar100 mb interneti yaptim.Yurt disi kullanimi aktif ettim ama 1GB paketi yaparken şu hatayı veriyor.
Bu paketide iptal ettim.
Yukledigin Kadar Kazan 50 TL iptal talebiniz alinmistir. Kalan haklarinizi donem sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Dönem sonunu beklemen gerekecek heralde. Şu an hala yüklediğin kadar kazan'dasın.

TheFlash779

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben de yapmayı düşünüyorum yaptıktan sonra interneti pc veya tabletle paylaşmak mümkün müdür bide paketleri aldıktan sonra turkcell bu paketler üzerinde değişiklik yapabilir mi iptal edebilir mi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam ben de yapmayı düşünüyorum yaptıktan sonra interneti pc veya tabletle paylaşmak mümkün müdür bide paketleri aldıktan sonra turkcell bu paketler üzerinde değişiklik yapabilir mi iptal edebilir mi
Paketlerin geleceği konusunda bir şey diyemem ama PC ile paylaşımda sorun yok.
Screenshot_20171218-161406.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
herhangi bir iptal söz konusu değil sen iptal etmezsen devam eder.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
ben de turkcelle geçicem, şu an dakikalarım var, tükenmesini bekliyorum. bıktım bu pttcell ve soyguncu türktelekomdan :D acaba bu paketleri yapınca ayrıca dakika ve sms için başka paketler de almamız gerekiyor mu? anladığım kadarıyla gerekiyo...

M

Murat Burç

SDN Okuru
ben de turkcelle geçicem, şu an dakikalarım var, tükenmesini bekliyorum. bıktım bu pttcell ve soyguncu türktelekomdan :D acaba bu paketleri yapınca ayrıca dakika ve sms için başka paketler de almamız gerekiyor mu? anladığım kadarıyla gerekiyo...
Evet gerekiyor.

Jovi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu paketide iptal ettim.

mh bağlan anında iptal ettir

Cüneytsezer59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2018 in sonunda akk diye birsey kalmiycak sömürün
--- Gönderi Güncellendi ---
Kapanirmi kapanmazmi muhbetini yapmayin sanki dunyayi kurtarcak bir bulus alt tarafi internet iste sabah aksam bu konuya cevap yetistiren arkadaslara inanamiom isi gucu birakmislar bu seyi kosturyolar internet hersey degil cikin disarda hayatin tadini cikarin

SaJMoRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi forumlar.
Sirf bu konuya yazabilmek için kayıt oldum , hattımı bunun için 4 gün önce turkcell e taşıdım ve bu sabah hattım açıldı. 50 tl yükledim şöylenen paketleri satın aldım , yeni 1gb dan olan 1 gb ı kullandıkdan sonra internetim kesildi ve şuan mobil veriden internete giremiyorum , bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
20171219_134542.png

Bu arada 50 tl ve üzeri yüklediğim için şebeke içi 120 dk ve yeni 1 gb paketine kayıt olduğum için bip de kullanabileceğim 1gb hediye geldi , bu hediyeler diğer iki paketin bug a girmesini felanmı engelliyor acaba...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır aynı paketlerden bende de var, onlar bir sorun oluşturmamalı. ROAM yazıp 2200'a gönderdin mi? Gerçi o işlemi yapmadan 100MB yurtdışı paketi aldırmıyor.

SaJMoRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır aynı paketlerden bende de var, onlar bir sorun oluşturmamalı. ROAM yazıp 2200'a gönderdin mi? Gerçi o işlemi yapmadan 100MB yurtdışı paketi aldırmıyor.
Evet gönderdim , hattım yurdışına açıldı , yeni 1 gb yi kullanıp bitirdikden sonra internetim tamamen kesildi...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bi bağlantıyı kesip tekrar kurmaya çalış 4G'den 3G'ye çek kurcala biraz bende de 4G çekmeyen yerde 2G'ye düşüp bağlanmıyordu elle 3G'ye alıp bağlanabiliyordum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bi bağlantıyı kesip tekrar kurmaya çalış 4G'den 3G'ye çek kurcala biraz bende de 4G çekmeyen yerde 2G'ye düşüp bağlanmıyordu elle 3G'ye alıp bağlanabiliyordum.
Ne cenabet adamım ki 5 aydır kesilmeyen paket şimdi ben geçince kesildi sanırım bende de gitti :D şuan sizde çalışıyor mu?

SaJMoRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne cenabet adamım ki 5 aydır kesilmeyen paket şimdi ben geçince kesildi sanırım bende de gitti :D şuan sizde çalışıyor mu?
Hiç sorma tam türkcell e geçtim paketleri satın aldım kullanamadan açık kapatıldı heralde , umarım böyle birşey olmamıştır

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir arkadaş bir arkadaşı kışkırtınca türkcelle kiskirtilan sikayet etti herhalde. Ben böyle şansın :D

SaJMoRa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Giren gene bize girdi , 4 gündür hat geçişini bekliyodum o bekleme ayrı bi dert , 50 tl yükledim paketleri satın aldım 50 tl gitti o ayrı bi dert , yeni 1 gb paketini 1 saat icinde bitirip heba etmem bambaşka bi dert... her yönden girdi yani sonuc olarak :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu şikayeti o banlanan şahıs yaptı büyük ihtimal. Vodafone paketini şikayet edecem demiştiniz edecek mısınız?
V
ben 3 gün kullandim , 3 günde 120 GB yaptim, ayda bana 1000GB yeter aslinda, 1GB disimin kovuna yetmez. bir tane cerez gibi 1GB 1gr. et gibi.
100% bazilarinin sikayeti üzerine oldu, bizim mahallede vodafone hic cekmiyor internet, en fazla 1-2 Mbit/s hizinda 4G geldiginde beri, binlerce müsteri sikayet ediyor Baz istasyonu yapsinlar diye, kimse yapmiyor. ama böyle seyde bir kisinin sikayeti bile yetiyor , aninda müdahele ediyorlar...
Vallahi bende de öyle vodafone 2.5 mbps türkcell 200 mbps
Beyler başka sınırsız internet bilen var mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...