Arkadaşlar bu açığın kapanma ihtimali var mı ?
her açığın kapanma ihtimali var. onun için gittiği yere kadar kullanacaksınız
Arkadaşlar bu açığın kapanma ihtimali var mı ?
Maalesef olmuyor.bu paket faturalı hatlara oluyor mu
Bunun yayılmasını istemeyen siz ne olduda yaymaya başladınız?Yapamayan arkadaslar icin youtubede anlatim yaptim burdada yayinlayacagim donanim haber gibi forumlara da acildi
Bu gidişle 1 TB olan hedefimi fazlasıyla aşacağım.Turkcell candır![]()
Diğer Yeni paketleri ile mi?Cunku baska bir yapilisi daha var bunu kapatsinlar![]()
youtubeda aradım oyle bi video bulamadım hocam ne yazmamız gerekiyor youtube a.Arkadasımda yapacak yapamadı bi turluYapamayan arkadaslar icin youtubede anlatim yaptim burdada yayinlayacagim donanim haber gibi forumlara da acildi
Bu kadar üşengeç olmayın.youtubeda aradım oyle bi video bulamadım hocam ne yazmamız gerekiyor youtube a.Arkadasımda yapacak yapamadı bi turlu
Buna güvenip ev int kapattırsam mı diyorum.Ama kapattırdığım gün peket iptal olur şansıma.Turkcellin 1de kazık paketlerine 6 ay mahkum kalırız.
Cunku baska bir yapilisi daha var bunu kapatsinlar![]()
devam ediyor AY100MB* yaz *2200* yolla *25 TL* alınıyor tekrarlanıyor...
nevet yeni 1gb internet 2222 gönder şeklinde...
damı buldun kiremitlisini arıyon...Hocam icinde konusma paketi yok en azindan 100 dakika olaydi ucuz konusma paketi biliyormusunuz
Mantık harcayamacagin paketi koymak.Beyler şimdi burada mantık aşımsızın yanına herhangi bir paket koymak ya 100MB yurtdışı paketi yerine 300dk+300mb paketi var onu alsak oluyor mu? Deneyen var mı? Hem konuşmayı da çözmüş oluruz.
Her Yöne 300 dk Paketi
Yok mantık öyle değil, vodafoneda da öyle çünkü tüm operatörlerde öyle, yurtdışı olmasıyla bi ilgisi yok. Vodafoneda da aşımsız blackberry kullananlar yanına 250 mb paket koyup sınırsız kullanıyor, haftalık cepnet olduğu zaman da aynısı geçerliydi.Mantık harcayamacagin paketi koymak.
Yurt dışı paketi yurt dışında olmadığımız ve dolayısıyla bitiremedigimiz için buga sokuyor olabilir. Onur türlü 1gbi bitirir bu sizin attığınız paketi de harcar öyle göz düşürür diye düşünüyorum.
Bip denedim ses çok geç gidiyor.en ucuz yolu, internet 45₺ + bipten heryöne 1.000 dk 10₺ toplam 55₺
100MB yurtdışı paketi alman lazım bir de.Tamam herşeyi yaptım ocak ayına kadar 1gb verdi şimdi ne yapmam lazım?. Yani ocak ayına kadar 100 gb kullanabilirmiyim?.