Türkçe SP3'lü Windows XP Kurulum CD'si hazırlamak - Video Ders

a1101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wallahi teşekkürler aradıgım konu başlıgı. Şimdi ben farklı birşeyler soracagım.
cd deilde dvd olarak yapsak sorunla karşılaşırmıyız.Karşılaşırsak nasılbir sorun olur. Birde tüm sayfaları tek tek okudum cd ye program yazmayıda videoya dökseniz süper olur hakkaten.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkez soru soruyo ama cevap yok :)

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ellerine saglık hocam süper anlatmışsın..

Keşşaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorularımı cevaplarsanız memnun olurum:

1- Bu yapılan CD ile normal format atılabiliyor mu?

2- Videoada anlatılan bazı basamakları yapamadım. Yani bilgisayarın driverlarını buna yüklüleyip, her zaman oradan format atamıyor muyuz? O diriver yükleme adımı olmadı malesef.

seraym

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nLite setup dosyasını kurduktan sonra masa üstündeki kısayolu tıkladığımda ikinci kurulumu yaparken Documents and Settings klasörü içinde troy diye bir hedef klasör bulamıyorum nerede hata yapıyorum acaba?

x-files

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakın ben söylemekten bıktım. ama beni sallayan yok galiba.. diyorumki linki sağlam olan bi site var. orda ne isterseni bulabilirsiniz... yazilimarsivi.blogcu.com

darkwinter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Video çok güzel ellerine sağlık da, sağ alt köşedeki Windows Yazılım Sahteciliği ibaresi de gözden kaçmıyor.. Bence Shiftdelete.net' in editörüne yakışan bir şey değil.. Microsoft' a ihbar etmeli.. Shifdelete' in ofisini bastırmalı :D

dirayet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paylaşım için teşekkürler eline sağlık inşallah beceririz bu işi de bazı külfetlerden kurtarır bizi.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Daha önce kendim Nlite adlı program ile yazmıştım.. Tşkler..

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Beğenerek kullandığım proğram.. Tavsiye ederim.. Teşekkürler..

peace_86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha öce xp de kulandım gzl oluyordu sonra nlite yi vista da kulan dım daha ii oldu 1.99 dvd vistamı nlite ile 654 boyutuna kadar indirdim artıları çok
fazla yerkaplamıyor hardisk de
yoran devamlı ram calan fazlalıkları mutlaka kaldırınn
performas süper oldu ooo izin verilsin diyen seyide sildim su anda o cd kulanıyorummm
nlite sayesin de xp den kurtuldum performas bakımını anlatamam nlite bide sp2 desteklese ii olcak vistada ...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu gibi hazırlanan cdler verim vermiyor. ben çok gördüm, kurduktan sonra geçmiyor ki üç beş gün birbirine giriyor makine. sizde bilirsiniz öyle hazırlanmış cdler var piyasada. xp'ye tuhaf tuhaf isim vermişler. hepsi ayrı bir dert çıkartıyor kurarken, kullanırken. Aynısı olur elinizde ki cdler..

aquantes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vıdeoda verdıgınız downlod lınklerını alamadım yardım edermısınız

sımdıden tesekkur ederım

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu şekilde mesela firefox, messenger, winamp, vlc gibi programları atabilirmiyiz atabilirsek de nereye atacağız

esma_hatun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam
Aynen sölediklerinizi yaptıktan sonra, 690mb boyutunda winrarlı bir dosya oluştu bilgisayarımda.
Peki bunu dvd cdsine nasıl format cd si olarak akrabilirim?Bu arada, Nero7 kullanıyorum!
Nero yu açıp -yukardan dvd seçip- kalıbı diske yazdır seçeneğini tıklayıp, hazırladığım winlite adındaki sp3 (winrarlı) dosyayı, dvd-+rw türü iki dvd cd imdede yazdırmak istediğimde şu cevabı verdi:''Özür dileriz, derlemeniz bu tür disk üzerine yazılamaz.Lütfen bu tip derlemelerin yazılabilir olduğu bir disk yerleştirin veya derlemenizin ayarlarını bu tip disklerde yazılabilmesi için değiştirin.'' diye bi yazı çıkıyor.
Acaba bunu nasıl aşabilirim?

intelhack

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sayın troy kendi tecrübemden belirtiyorum.Nlite yerine komutla entegre edilse daha stabil olur.Örnek olarak nlite ile entegre ettiğim sp3'cdde gta 4 dotnefx kurmadan atlıyor.Komutla entegre olanda ise gayet normal kuruyor