Türkçe SP3'lü Windows XP Kurulum CD'si hazırlamak - Video Ders

huhe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süper anlatım olmuş teşekkürler...

karadagli7423

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle selamlar arkadaslar bu xp yi yaptigimiz programla aynisini
windows 7 icinde yapabiliyormuyuz yada farkli programmi lazim acaba
varsa öle bir program sunarsaniz sevinirim aciklarsanizda zahmet olmassa simdiden tskler

M.F.K.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler ...gökte ararken yerde buldum

enigma340

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yha benim XP cd im yok ben formatı USB den atıyorum yani usbxp şuanki SP2 bu usbxp ye SP3 ekliyebilirmiyiz ?

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi burada merak ettiğim 3 şey var.
1. nlite nero lite programı mı? ve maksat iso haline getirmesi mi?
2. ben ubuntu kullanıyorum ve brasero cd yi iso olarak yazdırmıyormu? yani nlite indirsem zaten çalışmayacak
3. kurulum biostan mı yoksa masaüstünden mi başlıyor?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
XabraL sen bi tane XP SP3 isosu indir internette ararsan kolayca bulursun, iso yazdırma programı illaki vardır ubuntuda onlardan biriyle cd ye yazarsın. Normal cd den boot edip kurarsın. Cd isosunu DVD ye yazabilirmisin bilmiyorum ama, sorun olabilir belki.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kardeş o sadece sp3 dosyası, yani var olan bi XP cd sine sp3 ü entegre ediyorsun bu konunun anlattığına göre.
Ama sen hazır entegre edilmiş olanını indir onu cd ye yazdır. Aktivasyon olayını illegal yapacaksın artık :)

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok sağol.. linki öm atarsın inşallah. tek link olursa sevinirim.

XabraL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi şimdi elimizde hazır bir xp cd var ve bunun içine microsoft.com dan indirdiğimiz sp3 servis paketini ekliyoruz doğrumu? peki bu iş için dvd-rw mi gerekiyor? bu iş nasıl olacak tam olarak?

16m6p0.jpg

bunu yüklemişmi oldu gerçekten?

bozkurtum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende orijinal xp sp2 professionel işletim sistemi var buna sp3 entegreli cd yapmak istedim vede yaptım ancak kurulumda cd ye ait girdiğim sp2 ye ait olan seriali kabul görmedi acaba neden olabilir saygılar.

bozkurtum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi şimdi elimizde hazır bir xp cd var ve bunun içine microsoft.com dan indirdiğimiz sp3 servis paketini ekliyoruz doğrumu? peki bu iş için dvd-rw mi gerekiyor? bu iş nasıl olacak tam olarak?

16m6p0.jpg

bunu yüklemişmi oldu gerçekten?

evet kardeşim söz konusu xp cd sine kullanımı anlatılan Nlite programı ile entegre yapılıyor sonrada oluşturulan image nero vb.programla cd ye yazdırılıyor ama ben entegre ediyorum sp2 xp orijinal cd içerisine,bu seferde bendeki seriali kabul etmiyor,bende onu merak ediyorum ama cevap alamıyorum destek yooookk...

asdere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İndİr bakalim dedİĞİ dosyayi saĞ tikla farkli kaydet de İnİyor. 2,3mb boyutunda.

emilyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0