Türk Telekom HIZ

007MertBond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hat değerlerim bunlar. Paketim 16 mbps ayın 13.de bağlattım(uzun uğraşlar sonucu) ilk gün testte 9,5-10 civarı çıkıyordu tamam dedim normal superonline kullanırken de böyle idi. Ertesi gün hız 1mbps düştü arıza kaydı oluşturdum,bugün geldiler (salı) hızını 4mbps sabitlenmiş dedi bir şeyler yaptı telefondan düzelttiğini söyledi.Direk gittiler sonra pc açtım hız testi yaptım baktım 6,5 çıkıyor aradım yine arıza kaydı bıraktım. Bu rahatsızlar oradan yükseltemiyor mu hızı? Niye sürekli arıza kaydı oluşturmak zorundalar? Superonline kullanırken arıyordum hız 5 düşmüş diyordum direkt 11 12 oluyordu.

Ekli dosyalar

• HIZZ.png
    HIZZ.png
    11.4 KB · Görüntüleme: 770

titania1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla senin gene iyi benim şuan 3mbit bile yok :D 16mbit güya.. işte bekliyoruz ekip falan gelicekmiş..

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Ben her ay maksimum 3 megabit alabiliyorum o da ay sonu işkence çektirtiyor bana

titania1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben daha yeni bağlatabildim altyapıyı interneti falan. 3 hafta oldu sanırım.. bu gene iyi 2 gün önce 1.5 mbit internet alıyodum. aradım dedim böyle böyle sabitlemişler galiba 4 e çekebilmişler sonra işte bağlı olduğunuz müdürlükten ekipler gelicek kontrol edicek portları vs vs vs klişe laflar.. keşke fiber gelebilse :(

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
ben daha yeni bağlatabildim altyapıyı interneti falan. 3 hafta oldu sanırım.. bu gene iyi 2 gün önce 1.5 mbit internet alıyodum. aradım dedim böyle böyle sabitlemişler galiba 4 e çekebilmişler sonra işte bağlı olduğunuz müdürlükten ekipler gelicek kontrol edicek portları vs vs vs klişe laflar.. keşke fiber gelebilse :(

Turknet'e neden geçiş yapmadınız taahadüttünüz mü bitmedi