keremsan34
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 38
arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır türknet kullanıcısıyım. 10-11 mbps hız alıyorum. bir kaç gün önce evimin hemen yakınına saha dolabı kuruldu. türk telekom ekipleri civardaki interneti de kestiler. sanırım altyapımızı güçlendirmişler. şu an türknet 75 mbps verebilirmiş vdsl modem alırsam şayet, ama ben türknetde arıza olduğu zaman pişman oluyorum. müşteri temsilcileri diye bir şey yok online işlem merkezinden arıza kaydı bırakıyorsun dönüş günler sonra bu durumdan dolayı istemiyorum biraz türkneti.
altyapım 80 mbps ye kadar destekliyormuş saha dolabı evime yakın diye. superonline 63 mbps verebilirim diyor. türk telekom 80 mbps veririm diyor. sizce hangisinin interneti daha kaliteli daha hızlı olur? kullanan bilen arkadaşlar fikirlerini söylerse çok sevinirim. birde bu hızlar fiber altyapı mı oluyor?
altyapım 80 mbps ye kadar destekliyormuş saha dolabı evime yakın diye. superonline 63 mbps verebilirim diyor. türk telekom 80 mbps veririm diyor. sizce hangisinin interneti daha kaliteli daha hızlı olur? kullanan bilen arkadaşlar fikirlerini söylerse çok sevinirim. birde bu hızlar fiber altyapı mı oluyor?