Ts formati

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar smart tv den kaydedilen içeriği bilgisayarda açmak için program önerileriniz nelerdir acaba "TS" formatında kaydedilmiş bu videoları bilgisayarda açan programlar nelerdir vlc Windows media player vs bi çok program açamadı bu programların güncel codecleri de mevcut ama gene de hiçbiri açamadı bi kaç dönüştürücü programda denedim sonuç gene aynı vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
kmplayer ve daum pot player açıyor ts formatını. eax mc gibi film katalog programları tanımıyor diye ben mkvmerge gui ile .mkv formatına çevirir öyle arşivlerdim eskiden. bir kaç dakikada yapıyor program.

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kmplayer ve daum pot player açıyor ts formatını. eax mc gibi film katalog programları tanımıyor diye ben mkvmerge gui ile .mkv formatına çevirir öyle arşivlerdim eskiden. bir kaç dakikada yapıyor program.

bahsetmiş olduğunuz programları denedim ama gene açmadı tekrar teşekkürler

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
VLC Player'ın TS dosyasını oynatma kabiliyeti var. Buradaki özellikler sayfasındaki Input formats kısmına bakarsan TS'yi desteklediğini görürsün. Bilgisayarındaki VLC yazılımı güncel mi?

K-Lite codec pack'i kurmayı dene.

64bit sürümü

32bit sürümü

eğer yine oynatmaz ise dosyanın sonundaki ts uzantısını mpg yap ve VLC player da oynatmayı dene.

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VLC Player'ın TS dosyasını oynatma kabiliyeti var. Buradaki özellikler sayfasındaki Input formats kısmına bakarsan TS'yi desteklediğini görürsün. Bilgisayarındaki VLC yazılımı güncel mi?

K-Lite codec pack'i kurmayı dene.

64bit sürümü

32bit sürümü

eğer yine oynatmaz ise dosyanın sonundaki ts uzantısını mpg yap ve VLC player da oynatmayı dene.

anlattıklarınızı uyguladım ama oynatmıyor birtürlü
dosyanın içerik bilgisi şu şekilde
49713122.jpg

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Cyberlink PowerCinema oynatıyor diye hatırlıyorum. Bir dönem bende o formatta bikaç dosya vardı onunla hdd den aç

diyerek çalıştırıyordum. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur :) Dene mutlaka.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sen handbrake yazılımını indir kur onunla mp4 veya mkv'ye dönüştürmeyi bir dene.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eğer uyarsa haftasonu uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya calısırım :) bu kadarını abin bile yapmaz :D

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer uyarsa haftasonu uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya calısırım :) bu kadarını abin bile yapmaz :D

bu konuyu başka bi foruma daha açmıştım orada bu konuda yardımcı olmak isteyen başka bir üye sağ olsun en son bahsettiği konular olmayınca video dosyalarından düşük boyutlu olanlardan siteye yükleyip kendisinin açmaya çalışacağını söylemişti bende iki alternatifli iki tane video linki ekledim hala cvp gelmedi isterseniz sizde bi deyin belki açabilirsiniz

https://rapidshare.com/files/200579831/_NTV_.ts
https://rapidshare.com/files/2943554889/flintstones.ts

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sanırım dosyalarda sorun var. ts muxer programı bile stream type tanımlanamadı diye hata veriyor.NTV dosyasında.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sanırım dosyalarda sorun var. ts muxer programı bile stream type tanımlanamadı diye hata veriyor.NTV dosyasında.

flintstones dosyasını da ben denedim, Hem handbrake'te hemde ts muxerda denedim olmadı. TS muxer seninle aynı hatayı verdi bende de.

Sanırım bu smart tv'lere özel kodlanmış bir codec türü. Hangi smart tv'yi kullanıyorsun acaba?

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flintstones dosyasını da ben denedim, Hem handbrake'te hemde ts muxerda denedim olmadı. TS muxer seninle aynı hatayı verdi bende de.

Sanırım bu smart tv'lere özel kodlanmış bir codec türü. Hangi smart tv'yi kullanıyorsun acaba?

arçelik
A42-LEP-6B

Bi çok programla denedim hiçbiri ne açtı nede convert edebildi kullanma klavuzunda kaydedilen içeriğin sadece bu tvde izlene bileceği yazıyordu sanırım çok yeni bir codek kullanılıyor artık ona bağlıyorum bu model çıkalı çok olmamış sanırım belki ileride bu formata uygun codekler çıkarsa ozaman açarız artık yoksa bu şekilde açmamız yada convert etmemiz biraz zor görünüyor

ekledğim linler sinlinmiş galiba linkler yenilendi

http://letitbit.net/download/40124.4d73ce7cac087f793aff13f99d6e/flintstones.ts.html
http://letitbit.net/download/55317.5bf8eca244390f877884bcad818e/_NTV_.ts.html

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sen sakla videoları arşivde yapacak başka bir şey yok. Uygun kodek'in çıkması da epey zaman alacaktır.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
200 mb dosya letitbit'e konulur mu? Koy dropbox'a falan indirelim. 1,5 saat alacak bunu indirmek.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sanırım kodek ile ilgisi yok. Resimdeki "No PAT/PMT" kısmı durumu açıklıyor. Buradaki bilgiye göre o dosyanın çalışması için program harita ve tablosunun eklenmiş olması gerekmekte. Eğer farklı bir kayıt seçeneği yoksa sadece o cihazda çalıştırabilirsin.

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tv’nin kullanma kılavuzunda kaydedilen içeriğin sadece bu tv’de çalışacağı yazıyordu demek ki bu işi codec le falan halledemeyeceğiz galiba tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum çok sağ olun arkadaşlar genede bi gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim sağolun

osso_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar smart tv den kaydedilen içeriği bilgisayarda açmak için program önerileriniz nelerdir acaba "TS" formatında kaydedilmiş bu videoları bilgisayarda açan programlar nelerdir vlc Windows media player vs bi çok program açamadı bu programların güncel codecleri de mevcut ama gene de hiçbiri açamadı bi kaç dönüştürücü programda denedim sonuç gene aynı vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

konuya ait güncel link eklendi

https://www.box.com/s/huqursql3e3jc6347ogk