Büyük Boyutlu Video Açabilen Program Tavsiyesi (16 gb video)

UAlper_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar karşılaştığım bi sorun için sizlerden yardım isteyeceğim. Bilgisayarlarımız genellikle büyük veya hd videoları açmakta video oynatının hafızasına yuklemekte zorlanırlar hatta sardırdıgımızda donar geç gelir vs sorunlar olabilir. Fakat benim sorunum bundan biraz farklı 16 gb lik bir .avi formatında videom var ve gom player, VLC player, K-lite ve bunun gibi en iyi oynatıcıların bi çoğu ya hiç açamadı yada sadece sesi açıldı görüntü yok. Önerebileceğiniz çok büyük formatlı video dosyalarını açabilen bi Program var mı acaba

SisTem Özellikleri:
core 2 duo t6500 2.1 ghz işlemci
4 gb kingston ram
400 gb hdd
Paylaşımsız 256 Paylaşımlı 2042 mb ekran kartı

UAlper_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozaman sorun oynatıca değil bilgisayarda yada videoda.

Hmm peki video içeriği mevcut ses çalıyor ama görüntü yok herhangi bi şekilde avi formatını değiştirerek yada başka bi şekilde kurtaramam mı bu videoyu eğer bozuk ise...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sorun playerlerda değil bilgisayarında, 1080p filmleri oynatmak için en az dikkat et en az diyorum 2.2 GHZ lik çift çekirdekli işlemciye ihtiyacın var ve ekran kartının hd desteği varsa bu performansı katlar, çok daha akıcı ve kaliteli bir görüntü elde edersin, sanırım bilgisayarın dizüstü.

UAlper_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun playerlerda değil bilgisayarında, 1080p filmleri oynatmak için en az dikkat et en az diyorum 2.2 GHZ lik çift çekirdekli işlemciye ihtiyacın var ve ekran kartının hd desteği varsa bu performansı katlar, çok daha akıcı ve kaliteli bir görüntü elde edersin, sanırım bilgisayarın dizüstü.

Evet Dizüstü :) Anladım O zaman ben Bu videoyu Parçalara ayırırsam galiba açma imkanım olabilir,zorlanmaz programlar galiba. öyle yapayım sonucu bildiririm.

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Sorun halloldu ; Canopus.HQ.CODEC.v1.03a (CUVC) adlı bi codec yüklemek gerekiyormuş yükledim şimdi gom player açıyor :) Konu kapatılabilir.