Troy askere...

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
troy ben de askere niyetlendim pazartesi de başvuracağım bakalım sevk için. merak ettiğim bu sevk 30 kasımdan önce olmaz mı? boşa 2 ay kaybetmeyelim. sen mi istedin 30 kasım diye yoksa onlar mı en erken bu yapcak bişey yok dedi.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
troy ben de askere niyetlendim pazartesi de başvuracağım bakalım sevk için. merak ettiğim bu sevk 30 kasımdan önce olmaz mı? boşa 2 ay kaybetmeyelim. sen mi istedin 30 kasım diye yoksa onlar mı en erken bu yapcak bişey yok dedi.

sendemi üni mezunusun ?
öyleyse şöyle oluyor muayene olduktan sonra erken sevk dilekçesi (orda hazır var sadece boşluk dolduruyorsun) yazacaksın ordan yönlendirecekler nereye vermen gerektiğini. ekim ayı başına kadar belli olacak durumun.Ben öyle yaptım şimdi sonucu bekliyorum.Büyük ihtimalle 1 2 3 aralıkta sınava gireceğim 1 hafta sonra düştüğüm yer belli olacak aralık 12-13 tede teslim olacam...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbeeett :)

Yolunu bekleyen yarin yüzüne hasret :D

Aklıa geldi bi çıtlatim dedim :D

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sendemi üni mezunusun ?
öyleyse şöyle oluyor muayene olduktan sonra erken sevk dilekçesi (orda hazır var sadece boşluk dolduruyorsun) yazacaksın ordan yönlendirecekler nereye vermen gerektiğini. ekim ayı başına kadar belli olacak durumun.Ben öyle yaptım şimdi sonucu bekliyorum.Büyük ihtimalle 1 2 3 aralıkta sınava gireceğim 1 hafta sonra düştüğüm yer belli olacak aralık 12-13 tede teslim olacam...

üni mezunuyum ve yükseğe kayıt oldum. yüksek lis. kayıt öncesi tecil etmiştim. ama yükseği dondurup askere gitmek istiyorum. askerliği yapmadım diye iş başvurularından boş dönüyoz. el mecbur yapacaz. aradan çıkaralım. ağustosu kaçırdık bunu kaçırmayalım bari. zaten 1 hafta sonra okul da açılıyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
f klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
troycum, kimi duyduysam yazıcı olan 1 kişi hariç hepsi rahat... Allah hakkında hayırlısını versin, ama kafanı bu kadar yorar ve bu konu üzerine bu kadar düşünürsen senin için o kadar zor olur... o yüzden akışına bırak daha çok var gitmene ;) biz seni yalnız bırakmıcaz hiç :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya o değilde kasım ayı değildir o troy ya bende öyle biliyordum ama bana 1-2-3 ARALIk tarihlerinde yedek subay sınavına gireceksin 1 haftaya kısa yada uzun dönem yapacağın ve nereye düşeceğin belli olacak 12-13 ARALIK tarihlerindede teslim olacaksın dendi.
Sen benden önce gidersen ben o memuru yok ederim :devil:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
f klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı :D
Troy, F kullanmanı istemem ben şahsen ikisini de kullanıyorum ne yazık ki :D
Sana yardımcı olayım

Başlat > Denetim Masası > Bölge ve Dil Seçenekleri > Diller > Ayrıntılar > Ekle > Türkçe F veya Q

F ile Q arasında geçiş yapmak için

Başlat çubuğu sağ tık > Araç Çubukları > Dil çubuğu
:D
Flash anlatım (Başka yapmak isteyen arkadaşlar için. http://files.myopera.com/AYDOGAN/anlatim/F klavye.swf )

panda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
323. dönem bir onbaşı olarak :) hayırlı teskereler diliyorum dostum
inşallah güzel bir yer çıkar

muh.onb. panda :)
65. mekanize piyade tugayı
lüleburgaz

SoundOfLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Troy..

Bende Senin gibi kasımda gidiyorum askere ençekilmez yanı ne biliyormusun ET yiyemiyecez kurbanda :)

panda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Troy..

Bende Senin gibi kasımda gidiyorum askere ençekilmez yanı ne biliyormusun ET yiyemiyecez kurbanda :)

merak etme dostum bol miktarda et yiyeceksin hatta bir daha et yemek istemeyeceksin belkide vejeteryan olacaksın :) saka bi yana burda illaki
her yemekte et olur ama etlerin pek fresh olduğunu soyleyemem en azından bizim burası için hepinize şimdiden hayırlı teskereler ş:132 :'(

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hayırlı teskereler

bence askere gitmeyecekmişsin gibi hayatına devam et :innocent: yoksa benim gibi rüyalarına girer :ninja:

Siyahi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Şimdiden hayırlı teskereler Troy. Ben 86/2 tertip uzun dönem gittim ama sana tavsiyem botlarına çok dikkat et :) Nitekim uzun dönem son tertiplerin botları çok eskimiş oluyor sabah içtimaya giderken zor durumda kalabilirsin ;)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
merak etme dostum bol miktarda et yiyeceksin hatta bir daha et yemek istemeyeceksin belkide vejeteryan olacaksın :) saka bi yana burda illaki
her yemekte et olur ama etlerin pek fresh olduğunu soyleyemem en azından bizim burası için hepinize şimdiden hayırlı teskereler ş:132 :'(

daha yeni başlamışsınız şafak sayıyorsunuz :) yazıktır :(
uzun dönemler napsın o.O
onların yanında bari söylemeyin ;)
ben neredeyse son 15-20 güne kadar saymadım diyebilirim :O
plaka'ya düşünce gerisi çorap söküğü gibi geliyor. :shifty:
317KD TUNCELi
atarsa salı :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
off off kafayı yiycem :D

yazıcı olmak isteyeyim mi istemeyeyim mi?

troy abi öncelikle hayırlı olsun yazıcı konusunda inan burada büyük bir ihtimal kimse benim kadar tecrübeli değildir çünkü gittiğim yerde sürekli askerler göreve gittiği için pc olarak her yerde görev yaptım. yazıcı olacaksan maliye yazıcısı olmaya bak ama sakın mutemet olma 2 sini birbirinden ayırmaya bak hemen hemen aynı işi yaparlar gibi görünür aralarındaki tek fark maliye yazıcısı 29 gün yatar 1 gün çalışır (ben böyle yaptım :mrgreen:) mutemet önceden daha zordu şimdi fişler kalkınca onlarda az rahat ama bu 3. alternatifin olsun 2. si bölük yazıcısı nöbetleri kısmen kafana göre ayarlarsın ama burda komutan rahat bırakmazsa hiç çekilmez o yazıcılık bi de günde 15-20 sayfa en az yazı yazarsın bi de nöbetleri ayarlarken kendi formulünü oluşturman lazım yoksa başın çok ağrır (nöbetler çakışır falan) 4. internet cafe (eskiye nazaran biraz daha falalaştı umarım kafesi olan bir birliğe düşersin) burda işte akşama kadar nette vakit geçirirsin hatta harçlığını bile çıkarabilirsin :stuart::shifty:
KESİNLİKLE OLMAMAN GEREK YAZICI BÖLÜMLERİ
S1- PERSONEL YAZICISI neden akşama kadar iflah kalmaz günd en az 60 70 safya yazı yazarsın ve kesinlikle dk dksine uyması gerekir TAVSİYE EDİLMEZ.
S2-S3- İSTİHBARAT gizli emirle kafayı sıyırırsın s1 dekinden farklı olarak A4 kağıdından 8 m uzunluğunda takvim hazırlamaya çalışırsın :D kesinlikle ŞAKA DEĞİL.
S4 -LOJİSTİK diğerlerine nazaran en rahat S budur :happy: askeri araç takiplerinden sorumlusundur kötü yanı gece ansızın uyandırılır acil araç çıkış belgesi yazdırman gerekebilir. ama rahattır. ;)

GELELİM KÖTÜ HABERE kısa dönem gideceğin için usta birliğine başladıktan sonra eğer çavuş fazlalığı yoksa 2 hafta için çavuş olursun. Bu görevlerede genelde istisna olsada çavuşlara pek vermek istemiyorlar. Eğer böyle bir şansın varsa komutanlar uğraşma direk yazıcıyı bağla komutanlar genelde yazıcılarına sorarlar çünkü onlardan araştırma bilgisi ister o yüzden birini kafalaman şart.
ama askerlikten ziyade insanlarla uraşmak zor göreceksin o.O umarım yazıcı olma konusundanki eksikliğe bi nebze olsa faydam olmuştur.

ŞİMDİDEN HAYIRLI TEZKERELER.

NOT: BOL BOL REVİRE YAZDIR KENDİNİ :devil:

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Hakkı Abicim şimdiden hayırlı teskereler. Kendini fazla geriyorsun bence bu kadar kafa yorma akışına bırak. Hakkında hayırlısı olur inşaAllah... Bir de abim gibi İstanbul'a düşüyormuşsun ne güzel olur yahu!

Bir de nasılsa kısa dönemim diye bir elim yağda bir elim balda olur diye hazırlama kendini en kötüsüne bile hazırlıklı ol ki hayal kırıklığı yaşamayasın. :)

Ama nasıl birşey oldu bu böyle abilerim hep asker oldu. :S Böhüüü :'(

Abime ileticem bu haberi hemen. ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
freewiil, bu yazdıklarından çıktı alıp duvara asıyorum haberin olsun.

Sonsuz teşekkürler.

mavi bacı :D teşekkürler sana da.

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
freewiil Askerliğim geldiğinde yazdıklarını bir daha okuacağım.. Teşekkürler.. :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ya şok bir gelişme oldu.

sanırım benim askerlik 1 sene sonra.

neden derseniz? benim bilader askerde şu anda. askeriyede de böyle bir seçenek varmış sanırım. aynı anda ikimiz askere gidemiormuşuz. gitmek için gönüllü olmak lazımmış.

projeleri bırakıp gitmek çok zor olacak. o nedenle bu seçeneği kullanacağım.

1 kasım'da bu işlemlerim yapılıyormuş.

bakalım ne çıkacak.