troy ben de askere niyetlendim pazartesi de başvuracağım bakalım sevk için. merak ettiğim bu sevk 30 kasımdan önce olmaz mı? boşa 2 ay kaybetmeyelim. sen mi istedin 30 kasım diye yoksa onlar mı en erken bu yapcak bişey yok dedi.
F klavye kullanmayı biliyormusun Troy ? :devil:
ne alaka![]()
sendemi üni mezunusun ?
öyleyse şöyle oluyor muayene olduktan sonra erken sevk dilekçesi (orda hazır var sadece boşluk dolduruyorsun) yazacaksın ordan yönlendirecekler nereye vermen gerektiğini. ekim ayı başına kadar belli olacak durumun.Ben öyle yaptım şimdi sonucu bekliyorum.Büyük ihtimalle 1 2 3 aralıkta sınava gireceğim 1 hafta sonra düştüğüm yer belli olacak aralık 12-13 tede teslim olacam...
f klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı![]()
Troy, F kullanmanı istemem ben şahsen ikisini de kullanıyorum ne yazık kif klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı![]()
Troy..
Bende Senin gibi kasımda gidiyorum askere ençekilmez yanı ne biliyormusun ET yiyemiyecez kurbanda![]()
merak etme dostum bol miktarda et yiyeceksin hatta bir daha et yemek istemeyeceksin belkide vejeteryan olacaksınsaka bi yana burda illaki
her yemekte et olur ama etlerin pek fresh olduğunu soyleyemem en azından bizim burası için hepinize şimdiden hayırlı teskereler ş:132 :'(
Sanal klavye kullan :devil::stuart:f klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı![]()
off off kafayı yiycem![]()
yazıcı olmak isteyeyim mi istemeyeyim mi?