troy ben de askere niyetlendim pazartesi de başvuracağım bakalım sevk için. merak ettiğim bu sevk 30 kasımdan önce olmaz mı? boşa 2 ay kaybetmeyelim. sen mi istedin 30 kasım diye yoksa onlar mı en erken bu yapcak bişey yok dedi.

F klavye kullanmayı biliyormusun Troy ? :devil:
ne alaka
sendemi üni mezunusun ?
öyleyse şöyle oluyor muayene olduktan sonra erken sevk dilekçesi (orda hazır var sadece boşluk dolduruyorsun) yazacaksın ordan yönlendirecekler nereye vermen gerektiğini. ekim ayı başına kadar belli olacak durumun.Ben öyle yaptım şimdi sonucu bekliyorum.Büyük ihtimalle 1 2 3 aralıkta sınava gireceğim 1 hafta sonra düştüğüm yer belli olacak aralık 12-13 tede teslim olacam...

f klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı

biz seni yalnız bırakmıcaz hiç
 biz seni yalnız bırakmıcaz hiç 
Troy, F kullanmanı istemem ben şahsen ikisini de kullanıyorum ne yazık kif klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı

Troy..
Bende Senin gibi kasımda gidiyorum askere ençekilmez yanı ne biliyormusun ET yiyemiyecez kurbanda
 saka bi yana burda illaki
 saka bi yana burda illaki Nitekim uzun dönem son tertiplerin botları çok eskimiş oluyor sabah içtimaya giderken zor durumda kalabilirsin
  Nitekim uzun dönem son tertiplerin botları çok eskimiş oluyor sabah içtimaya giderken zor durumda kalabilirsin  
merak etme dostum bol miktarda et yiyeceksin hatta bir daha et yemek istemeyeceksin belkide vejeteryan olacaksınsaka bi yana burda illaki
her yemekte et olur ama etlerin pek fresh olduğunu soyleyemem en azından bizim burası için hepinize şimdiden hayırlı teskereler ş:132 :'(
 yazıktır
 yazıktır  

Sanal klavye kullan :devil::stuart:f klavye kullanmadım hiç. kendi klavyemi kendim götürsem olmaz mı
off off kafayı yiycem
yazıcı olmak isteyeyim mi istemeyeyim mi?
 mutemet önceden daha zordu şimdi fişler kalkınca onlarda az rahat ama bu 3. alternatifin olsun 2. si bölük yazıcısı nöbetleri kısmen kafana göre ayarlarsın ama burda komutan rahat bırakmazsa hiç çekilmez o yazıcılık bi de günde 15-20 sayfa en az yazı yazarsın bi de nöbetleri ayarlarken kendi formulünü oluşturman lazım yoksa başın çok ağrır (nöbetler çakışır falan) 4. internet cafe (eskiye nazaran biraz daha falalaştı umarım kafesi olan bir birliğe düşersin) burda işte akşama kadar nette vakit geçirirsin hatta harçlığını bile çıkarabilirsin :stuart::shifty:
 mutemet önceden daha zordu şimdi fişler kalkınca onlarda az rahat ama bu 3. alternatifin olsun 2. si bölük yazıcısı nöbetleri kısmen kafana göre ayarlarsın ama burda komutan rahat bırakmazsa hiç çekilmez o yazıcılık bi de günde 15-20 sayfa en az yazı yazarsın bi de nöbetleri ayarlarken kendi formulünü oluşturman lazım yoksa başın çok ağrır (nöbetler çakışır falan) 4. internet cafe (eskiye nazaran biraz daha falalaştı umarım kafesi olan bir birliğe düşersin) burda işte akşama kadar nette vakit geçirirsin hatta harçlığını bile çıkarabilirsin :stuart::shifty:  kesinlikle ŞAKA DEĞİL.
 kesinlikle ŞAKA DEĞİL.
 umarım yazıcı olma konusundanki eksikliğe bi nebze olsa faydam olmuştur.
 umarım yazıcı olma konusundanki eksikliğe bi nebze olsa faydam olmuştur. 

teşekkürler sana da.
 teşekkürler sana da.