TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

MBerkO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, mbo.mberko[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com adresine de bir davetiye gönderebilir misiniz?

furkan uluay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende bir davetiye alabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden
furkanuluay[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

grafikeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de rica etsem grafikey[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

gmks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim için de bir tane gönderebilirmisin?
karaarslan_m[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

phinesx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba davetiyeniz varsa banada yollayabilir misiniz? phinesx[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com şimdiden teşekkürler.

reisreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye için çok minnettar olurum

drreisoglu[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

--- Mesaj Güncellendi ---

Davetiye için çok minnettar olurum

drreisoglu[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

thatsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica etsem aceba bende alabilirmiyim thatsmyprivilege[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com.Şimdiden teşşekürler

THE_RAMSES

Asistan
Reaksiyon puanı
2
7 Adet Davet kodu mevcut isteyenler msn den ulaşabilirler

--- Mesaj Güncellendi ---

iyide bana söyleyebilirdim benim konumu silmiş yerine kendi konunu açmıssın

darkerx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica etsem bir Davetiye de Ben Alabilir miyim? psycosis_[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bir davetiyede ben alabilirim :)

rapchy[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Millet chat yoluyla zaten alabiliyorsunuz.

hansktr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana da iletebilirseniz çok sevinirim. PM veya hansktr[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

çok teşekkürler

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben chat yoluyla ilk açtığında almıştım ama tutunamam korkusuyla kullanmadım kullanmayınca hesabı silmişler yenisini almak farz oldu

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
TorrentLeech.org davetiyesi için IRC adresine gidiyorsunuz. Gelen ekrandan herhangi bir nick seçip giriş yapıyorsunuz. Bilgisayarınızda Java yüklüyse bir güvenlik uyarısı gelecektir. "Run" seçip biraz bekliyorsunuz. Bir uyarı daha gelirse "No" butonunu tıklayıp chat sayfasının açılmasıyla sadece mail adresinizi yazıyorsunuz. Örn: xyz@bca.com

Not: mail adresiniz dışında hiçbir selam,hi,hello tarzı hiçbir konuşma yapmanıza gerek yok davetiye anında geliyor.

Mail adresinizi yazar yazmaz sohbet sayfanız disconnect oluyor. 1 dakika içinde davetiyeniz mailinizde.

Bu mesajı beğenmeyi unutmayın...

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim bakalım gelecek mi?bakıyoruz!evet mail geldi,kodu girerek formu da doldurdum ama sondaki onaylama tusuna basıyorum basıyorum değişiklik yok.
boşa mı beğendik biz şimdi mesajını :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım kendim aldım hemen yazdım herkes faydalansın diye. Mail hesabına aktivasyon postası da gelecek davetiye kodunu girip üyelik aldıktan sonra. Belki internetle alakalı problem yaşamışsındır tekrar denemeni tavsiye ederim.

tluyelik.png

Bak bakalım boşuna mı anlatmışım.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
"torrentleech.org" üyesi olup da indirme/gönderme oranını yüksek tutabilen biri varsa bunu nasıl başardığını bana açıklayabilir mi?

byhtk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım kendim aldım hemen yazdım herkes faydalansın diye. Mail hesabına aktivasyon postası da gelecek davetiye kodunu girip üyelik aldıktan sonra. Belki internetle alakalı problem yaşamışsındır tekrar denemeni tavsiye ederim.

tluyelik.png

Bak bakalım boşuna mı anlatmışım.
Connecting...
Logging in...
Error : Closing Link: [95.14.66.247] Z:Lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.)
Disconnected from irc.torrentleech.org
böyle hata veriyo yardımcı olurmusun?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"torrentleech.org" üyesi olup da indirme/gönderme oranını yüksek tutabilen biri varsa bunu nasıl başardığını bana açıklayabilir mi?

Ben yeni başladım bakalım bir iki ay sonra durum ne olacak. Ama teorik olarak diyebilirim ki leech oranı yüksek olan sunumlardan bir iki tanesinde sürekli seedde kalmak işe yarayabilir. Ben genelde öyle yapıyorum. Bir de genelde leech oranı yüksek boxset varsa birkaç tanesinden birkaç parça indirerek seed kasıyorum. Bakalım burada da işe yarayacak mı?

Connecting...
Logging in...
Error : Closing Link: [95.14.66.247] Z:Lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.)
Disconnected from irc.torrentleech.org
böyle hata veriyo yardımcı olurmusun?

chat kısmına mail adresini yazınca bot seni atıyor ve mail adresine bie iki dakika içerisinde otomatik davetiye yolluyor. spamı falan kontrol et eğer sohbet odasına sadece mail adresini yazdıysan gelmiş olmalı davetiyen. Hala alamazsan öm at bir de ben deneyeyim yeni bir mail hesabıyla.

byhtk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yeni başladım bakalım bir iki ay sonra durum ne olacak. Ama teorik olarak diyebilirim ki leech oranı yüksek olan sunumlardan bir iki tanesinde sürekli seedde kalmak işe yarayabilir. Ben genelde öyle yapıyorum. Bir de genelde leech oranı yüksek boxset varsa birkaç tanesinden birkaç parça indirerek seed kasıyorum. Bakalım burada da işe yarayacak mı?

chat kısmına mail adresini yazınca bot seni atıyor ve mail adresine bie iki dakika içerisinde otomatik davetiye yolluyor. spamı falan kontrol et eğer sohbet odasına sadece mail adresini yazdıysan gelmiş olmalı davetiyen. Hala alamazsan öm at bir de ben deneyeyim yeni bir mail hesabıyla.

tmm hallettim ama şimdide verdikleri kod çalışmıyor?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tekrar davetiye kodu talep etmeyi denedin mi?

sonsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler aslanpayı,yukarıda dediklerini yapın siz de torrentleech kullanıcısı olun.

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Buraya kadar geldim ama ne parola yazdıysam kabul etmiyor sorun nedir bilen varmı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
banada kod yolladı ama üyelikte submit diyorum kalıyo öyle amaaan neyse zamunda varken bunlarla kim uğraşır :D