Acaba bana da göderebilir misinkardeşim p.m attım ratio mu. tşk ediyorummm7 Adet Davet kodu mevcut isteyenler msn den ulaşabilirler
--- Mesaj Güncellendi ---
iyide bana söyleyebilirdim benim konumu silmiş yerine kendi konunu açmıssın
Connecting...Arkadaşım kendim aldım hemen yazdım herkes faydalansın diye. Mail hesabına aktivasyon postası da gelecek davetiye kodunu girip üyelik aldıktan sonra. Belki internetle alakalı problem yaşamışsındır tekrar denemeni tavsiye ederim.
![]()
Bak bakalım boşuna mı anlatmışım.
"torrentleech.org" üyesi olup da indirme/gönderme oranını yüksek tutabilen biri varsa bunu nasıl başardığını bana açıklayabilir mi?
Connecting...
Logging in...
Error : Closing Link: [95.14.66.247] Z:Lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.)
Disconnected from irc.torrentleech.org
böyle hata veriyo yardımcı olurmusun?
Ben yeni başladım bakalım bir iki ay sonra durum ne olacak. Ama teorik olarak diyebilirim ki leech oranı yüksek olan sunumlardan bir iki tanesinde sürekli seedde kalmak işe yarayabilir. Ben genelde öyle yapıyorum. Bir de genelde leech oranı yüksek boxset varsa birkaç tanesinden birkaç parça indirerek seed kasıyorum. Bakalım burada da işe yarayacak mı?
chat kısmına mail adresini yazınca bot seni atıyor ve mail adresine bie iki dakika içerisinde otomatik davetiye yolluyor. spamı falan kontrol et eğer sohbet odasına sadece mail adresini yazdıysan gelmiş olmalı davetiyen. Hala alamazsan öm at bir de ben deneyeyim yeni bir mail hesabıyla.