TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

uzunmurat1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TorrentLeech.org davetiyesi için IRC adresine gidiyorsunuz. Gelen ekrandan herhangi bir nick seçip giriş yapıyorsunuz. Bilgisayarınızda Java yüklüyse bir güvenlik uyarısı gelecektir. "Run" seçip biraz bekliyorsunuz. Bir uyarı daha gelirse "No" butonunu tıklayıp chat sayfasının açılmasıyla sadece mail adresinizi yazıyorsunuz. Örn: xyz@bca.com

Not: mail adresiniz dışında hiçbir selam,hi,hello tarzı hiçbir konuşma yapmanıza gerek yok davetiye anında geliyor.

Mail adresinizi yazar yazmaz sohbet sayfanız disconnect oluyor. 1 dakika içinde davetiyeniz mailinizde.

Bu mesajı beğenmeyi unutmayın...

Kardeş olmadı.2 kere denedim.Davetiyesi olan varsa uzunmurat1905[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com'a gönderirse sevinirim.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1

muffle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen o mesajı bir daha oku derim kardeşim. Mail adresini doğru verdiysen oraya geliyor davetiye.
mesajda anlaşılması güç bir şey yazmıyor , okudum zaten.
Torrentleech irc serverında operatör ile uzun uzun konuştum.
Artık davetiye göndermiyorlarmış ve uzun bir müddet de üye alımı açılmayacakmış , belki de bundan sonra hiç açılmayacakmış hatta.
Zaten sitenin üye sayısı davetiyeler ile artıyormış.
Ayrıca underleech.org sitesinden seedbox kiralarsanız operatör ile iletişime geçip size hesap açabiliyor.
Bunun dışında davetiye hariç bir çare yokmuş.Arkadaşımız olacakmış ille torrentleech kullanan.

Polorh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende mümkünse eğer davetiye rica edebilir miyim?saygılar. [polorh[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com]

ersingfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fazla davetiyesi olan arkadaşlar banada yollarsa çok sevinirim

ersingoncu@Gmail.com

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
devam ediyorsa yengec71[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com isteyen varsa bende uturk davetiyesi verebilirim mail atın

Akelei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akelei[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Teşekkür ederim.

pulsed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,

davetiye gönderimi devam ediyorsa ben de alabilir miyim? -> neotidea[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

telikopukgitar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar hala dagıtım suruyorsa 1 adet rica etsem :))

umit471[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

pasteur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yeni başladım hatta 2 gün oldu kendi vpsim var ama hiç üyeliğim yok.
34mxk.jpg

ahmetfaksag@gmx.com
tşkler şimdiden

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech.org ve arena -tr lazım yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.ilgilenen arkadaşlar lütfen davetiye kodu göndersinler.ilginiz için teşekkür ederim.e-mail:seka_1980.30@hotmail.com lütfeeeeeen!!!

legend58_78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şitdetle torrentleech.org davetiyesi istiyom şimdiden tşk. pişman olmazsınız hayatım torrentlerle geçiyo... ykbulut[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com