Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar herkese, davetiye yollama hakkı olan birinden bir ricada da ben bulunabilir miyim? 2005de uye olduğum sitede 2,5 TB upload değerim vardı fakat anlamadığım bir sebepten uyeligim silindi. Ratio sorunu yasamam, zira 24 saat gonderim yapabileceğim şirket bağlantım var, guvenerek davetiye yollayabilirsiniz.. Şimdiden teşekkürler... ooups@mynet.com
---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
eklemeyi unutmuşum, elimdeki turktorrent.biz, arenatr ve bitturk davetiyeleriyle de takas da yapabiliriz..
Torrentleech davetiyesi satıyorum. Fiyatı 20 lira, havale veya paypaldan ödemeyi alıyorum. Almak isteyenler pm'den mesaj atsın. Güven problemi yaşamamız için kişisel bilgilerimide verebilirim veya referans gösterebilirim.
Selamlar arkadaşlar zahmet olmazsa bana da bir adet davetiye yollar mısınız teşekkür ederim.. thegreatestpianistontheworld[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
Leechturk, turktorrent, bittürk, torrentcell, ve zamunda üyeliğim var hiç birinde ratio sorunum yok.PC 7/24 açık zaten.
Elinde TorrentLeech davetiyesi olup 1 adet yollarsa çok makbul geçer.
MSN: laylayloom[MENTION=19469]live[/MENTION].com
Normal bir sitenin davetiyesi değil ki bu. Dünyanın en iyi torrent sitesidir bana göre. 2-3 yıl bekledim davetiye bulmak için ve içeriği zaten tartışılmaz. 20 lira indirebileceğiniz şeyler için hiçbirşey