TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

metropolis8886

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hala saf saf mail adreslerinizi veriyorsunuz Q

karşılıksız hiç bir şey paylaşmıyorlar !

akıllanın artık !

mail adresinizide yazmayın spam yükleniyor !

leg&shoulders

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
25 euro mu!!!
ben 2 tane gönderdim demek ki 50 euro kaybettik :)

sakın parayla almaya çalışmayın.tleech davetiye vermeye başladı artık.bir yerlerden bulursunuz.geldikçe verir zaten herkes.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
x1 Torrentleech Seedbox uolan arkadaş bana diğer sitelerden Profil linklerini Göndersin.Uygun bulursam Davetiyesini Göndereyim

daronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
setechra29@hotmail.com

arkadaşlar 2 yıldır torrentleech kullanırım askere gittiğim için üyelik iptal olmus hiçbir sıkıntı yaşatmam bu konuda rahat olun lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Davetiye yollayan arkadasa imkan dahilinde edindiğim üyeliklerden faydalı olmaya çalışacağım.Saygılarımla

xvean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Teşekkürler ama sanırım geç kalmışım. Error: This invitation code is not valid! hatası veriyor. Aylardır arıyorum, gelince de kaçırdık talihe bak...

xveenxvaan@gmail.com

arkadaşlar davetiye gondereni mahup etmem.
işte biraz onceki speedtest sonuçlarım, LAN hızında internet var derken abartmıyorum. piratebay de sürekli 100-500k download 2-4MB upload seviyelerinde indirmekten gına geldi. Daha hızlı bir siteye ihtiyacım var.

http://www.speedtest.net/result/1258985925.png

xvean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler ama sanırım geç kalmışım. Error: This invitation code is not valid! hatası veriyor. Aylardır arıyorum, gelince de kaçırdık talihe bak...

xveenxvaan@gmail.com

arkadaşlar davetiye gondereni mahup etmem.

işte biraz onceki speedtest sonuçlarım, LAN hızında internet var derken abartmıyorum. piratebay de sürekli 100-500k download 2-4MB upload seviyelerinde indirmekten gına geldi. Daha hızlı bir siteye ihtiyacım var.

http://www.speedtest.net/result/1258985925.png

Ayrıca birşey ifade edermi bilmiyorum ama,elimde Arena-Tr davetiyesi var onu yollayabilirim.

daronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye yollayan arkadaşları mahyçup etmem aksine çabuk imkanlar yaratabiliyorum.Ve hemen sizlerle paylaşabilirim.TL davetiyesi alırsam çok memnun olurum.Birkaç güne elde ettiğim davetiyelerle sizlere bende yardımcı olurum.

setechra29@hotmail.com

cliff62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler biri bana özelden nolur bi davetiye yollasın valla bildiğim en uzun duayı okuycam :)

nakser007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 adet torrentleech davetiyesi varsa alabilirmiyim. seed box ın güncel hız testiyle profilleri aşağıya koyuyorum

1290170552.png

Uploaded with ImageShack.us

nakser007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar torrentleech davetiyesi gönder di bir arkadaş sağolsun. ihtiyacı olana kalsın artık.

nigneeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde arena ve leectürk davetiyesi var torrentleech ile takas yapabılırım