TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O kadar internetim var ama nerde harcıyacağıma bilmiyorum şu torrentlech olan arkadaşlar varsa versin yau geri vereririm davetiyeleri

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Soruyu MSDN adlı arkadaşa sordun.Ama ben 1.soruna cevap vermek istiyorum.
TL de VIP üyelik almadığım sürece davetiye kazanmak çok zor.

benim iş yerimde tam 100 Mb/s -100 Mb/s var ve genelde türk siterde yardımcı olmak uğraşıyorum ama malesef onların (türktorrentler )güncellemeleri çok yavaştır ve yavaş net olan kişilere bile slot uygulaması yaparlar galiba elektrik fiyatında haberleri yok.Umarım biri onları hatırlatır ve türkiyede yada yurtdışında bir zamunda ja torrentleech gibi kurarlar.Neredeyse tüm siteler bir iki paralı üyelikleri başlıyor oysa hizmet pek kaliteli değildir.Hani derler ya balın ve zeytinyağın reklamı gerek yok.İşini yap gerisi gelir.Ben karagarga.net'ten üyelik aldım ama onlar çok titiz ve işini 4 çarpı 4 yaparlar.türk olduğunu duydum ama emin değillim.Çok saol ismail cevap için.MSDN'de gösterdiği ilgiyi ayrıca teşekkür ederim saol

kionec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar askerde TL uyeliğim inactivity dolayısı ile kapatılmış.elinde olan var ise kionec@gmail.com gönderebilirmi?
Elimde demonoid davetiyesi mevcut karşılığında yollayabilirim.
Tşk

xvean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de alabilir miyim bir davetiye. kaç gundur demonoid için gunde 3 defa giriyorum birşey çıkmadı birde bunda şansımı deneyeyim

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:47 ----------

mailden gonderebilecek için adresim xveenxvaan@gmail.com

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sitenin eski üyeleri bulamiyor 3-5 mesajla sizmi bulacaksiniz :)

cenker_1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana torrent leech davetiyesi istiyrö elimdeki depodepo daveti ile takas yaparım

mity_etiket

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada üyeliğimiz olsa bile çoğumuzun tutuna bileceğini pek sanmıyorm bu sitede

gilthgt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 5 yıllık acctumu kapatmışlar sürekli download yapan biri olarak bu beni çok sıkıntıya soktu. eğer elinde davetiye olan arkadaşlar varsa lütfen banada davetiye yollarsanız çok minnettar olurum. teşekkürler. blackwhite@post.com

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arena tr hesabım var takas edilir fsc.1@hotmail.com turktorrent ile takas edilir

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

arena tr hesabım var takas edilir fsc.1@hotmail.com