TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

wholet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada gönderen olursa mutlu olurum olmadı beklerim açılır bir ara heralde :D

sensman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimdeki tl hesabını kaliteli hd siteler ile veya chdbits hesap veya davetiyesiyle takas yapabiliriz iletişim pm

sensman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech hesabıma karşılık chdbits benzeri hd siteler ile takas yapılır

Lacoste_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimdeki 2x R10, 1x hd-torrents, 3x hd-space.org davetiylerini TORRENTLEECH ile Takas ediyorum arkadaşlar.
qrkm_yldrmr@hotmail.com ulaşınız.

İnsanlara Güvenimizden dolayı 5 adet davetiyem güme gitti :) 3 tanesi banlandı 2 tanesinde geri gönderilmedi ADAM gibi kişiler temasa geçsin.

andriy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech davetiyesi alabilir miyim? Bağlantım iyidir. Paylaşımcıyımdır. Seed'te kalırım sürekli. Davetiyeniz boşa gitmez kontorl ediyorum sürekli :) dexter1907@hotmail.com Teşekkürler

80729585.jpg

ntroot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
40 Mbit uploadım var. hayırsever arkadaşlara ayıp edilmez. :) pmden beklerim.

canem72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
torrentleech davetiyesine karşılık, hdmeu ve tv.torents davetiyesi arıyorum. Yada Takas etmek istediğiniz siteler de olabilir.. İlginen olursa PM atsın... Yaklaşık 10 adet torrentleech davetiyesi var.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Elimdeki 2x R10, 1x hd-torrents, 3x hd-space.org davetiylerini TORRENTLEECH ile Takas ediyorum arkadaşlar.
qrkm_yldrmr@hotmail.com ulaşınız.

İnsanlara Güvenimizden dolayı 5 adet davetiyem güme gitti :) 3 tanesi banlandı 2 tanesinde geri gönderilmedi ADAM gibi kişiler temasa geçsin.

Bu adama güvenmeyin torrentleech karşılığı r10 verecekti ama torrentleech e üye olur olmaz msn sini kapattı 5 gündür cevap vermiyor
Bide gelmiş burda saf ayağına yatıyor