eskiden çok iyi bir siteydi ama artık ölmüş, kickass gibi üyelik istemeyen bir sitede bile içerik daha zengin üstelik 2 Mb/s hızlarıda görüyorum. Açıkçası Torrentleech'i hiç kullanmaya gerek kalmıyor arada ayıp olmasın diye indiriyorum.
Fakat sormak istediğim, parayla ya da davetiye ile üye olabildiğin yerli ya da yabancı sitelerin bunlardan ne gibi farkları vardır...Kendi açımdan konuşacaksak, kickass gibi sitelerde bulamadığın filmleri mi bulmak daha kolay oluyor???
Bu sitelerin iddiası kabaca ratio sistemi olduğu için üyelerini paylaşıma zorlamak ve bu sayede daha hızlı indirme sağlamaktır. Ayrıca eski dosyalar public sitelerde paylaşılmadığı için yavaş inebilir bu sitelerde daha rahat bulunur ve daha hızlı iner.
Eski dosyalar için Torrentleech hala kullanılabilir ama yeni filmler, diziler, oyunlar, müzikler vs için hiç gerek kalmıyor artık, kickass vb siteler hem üyeliksiz hemde güncel dosyalar zaten iyi paylaşıldığı için hızlıda iniyor.
Şuan Torrentleech ile daha birkaç saat önce çıkan taze bir diziyi indirmeye çalışıyorum 340 kb/s hızı geçemedim kickass'tan aynı dizi 1.2 mb/s ile iniyor yani yeni dosyaların esprisi kalmamış eski dosyalarda kimin umrunda lazım olacakta anca öyle, Torrentleech boşuna üyelik kasmaya değecek bir site değil artık.
Eskiden eski yeni farketmez ilk önce bulunur en hızlı şekilde inerdi.
Bu tarz sitelere üye olacak ve ratio kasacaksam bi anlamı olmalı o anlam bu site için kaybolmuş boşuna davetiye istemeyin bence.
Banada davetiye verebilirmisiniz. umutcan_ksk1999@hotmail.com