TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beyler BENDE DAVETİYE MEVCUT HATTA DAVET ÜST SINIRI OLDUĞUNDAN KULLANMADIĞIM ZAMANLAR GELEN DAVETLERDE BOŞA GİDİYOR HATTA VE HATTA KULLANMADIĞIM HESAPTA VAR LAKİN o kadar yorum yazdım millet israrla özelden davet istiyor BİR DAHA ÖZET GEÇEYİM.

Torrentleech hakkındaki yorumlarımı okumanızı tavsiye ederim.Özetlersek;çok gereksiz bir site, ayrıca çeşitlilik yok ,yeni üyeler 7 gb sınırına kadar yeni torrentleri indiremez, bu sınırı geçmek seedboxla bile o kadar kolay değil.Bu sınırı geçtikten sonra normal bağlantıyla aylarca seedte dursan anca 1 veya 2 gb up yaparsın.Normal bağlantıyla bir film indirmenin karşılığı aylarca seedte durmak .Hem çok zor hem de hiçbir artısı olmayan bir site.

Dünyanın en hızlı,en çeşitli,en aktif torrent sitesi IPTORRENT bu özelliklere ek en kolay ve en avantajlı TORRENTDAY'DİR.Ben torrentday kullanıyorum dehşettir.

Şimdi derseniz BOŞA GİDİYORSA NİYE DAVET GÖNDERMİYORSUN.Bunun sebebi bir davet formunda ''ben 24 saat seedte dururum'' diyen adama o kadar açıklama yapmama rağmen kaşındığı için davet verdim.Gidip 1 film direk indirmiş aklınca 24 saat seedte duracak haftası dolmadan banlandı.Hatasını kabul ettiği için o sitedeki adminler bu arkadaşı davet formundan banlamadı.

KİMLERE DAVET VERİRİM: 1 GBİT SEEDBOX u olan bunu kanıtlayanlara.Tekrar ediyorum Torrentleech bir şeye yaramıyor.

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İsteyene davetiye yollarım.
btn, ptp davetiye veya hesap vermek koşuluyla

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eskiden çok iyi bir siteydi ama artık ölmüş, kickass gibi üyelik istemeyen bir sitede bile içerik daha zengin üstelik 2 Mb/s hızlarıda görüyorum. Açıkçası Torrentleech'i hiç kullanmaya gerek kalmıyor arada ayıp olmasın diye indiriyorum.

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eskiden çok iyi bir siteydi ama artık ölmüş, kickass gibi üyelik istemeyen bir sitede bile içerik daha zengin üstelik 2 Mb/s hızlarıda görüyorum. Açıkçası Torrentleech'i hiç kullanmaya gerek kalmıyor arada ayıp olmasın diye indiriyorum.

Ben şunu anlamıyorum, kickass gibi sitelerden genelde torrent linkini indiriyorum..
Şu ana kadar pek sıkıntı yaşamadım,
Fakat sormak istediğim, parayla ya da davetiye ile üye olabildiğin yerli ya da yabancı sitelerin bunlardan ne gibi farkları vardır...
Ben film indirmek için kullanıyorum, hiç oyun indirmedim..
Kendi açımdan konuşacaksak, kickass gibi sitelerde bulamadığın filmleri mi bulmak daha kolay oluyor???

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fakat sormak istediğim, parayla ya da davetiye ile üye olabildiğin yerli ya da yabancı sitelerin bunlardan ne gibi farkları vardır...Kendi açımdan konuşacaksak, kickass gibi sitelerde bulamadığın filmleri mi bulmak daha kolay oluyor???

Bu sitelerin iddiası kabaca ratio sistemi olduğu için üyelerini paylaşıma zorlamak ve bu sayede daha hızlı indirme sağlamaktır. Ayrıca eski dosyalar public sitelerde paylaşılmadığı için yavaş inebilir bu sitelerde daha rahat bulunur ve daha hızlı iner.

Eski dosyalar için Torrentleech hala kullanılabilir ama yeni filmler, diziler, oyunlar, müzikler vs için hiç gerek kalmıyor artık, kickass vb siteler hem üyeliksiz hemde güncel dosyalar zaten iyi paylaşıldığı için hızlıda iniyor.

Şuan Torrentleech ile daha birkaç saat önce çıkan taze bir diziyi indirmeye çalışıyorum 340 kb/s hızı geçemedim kickass'tan aynı dizi 1.2 mb/s ile iniyor yani yeni dosyaların esprisi kalmamış eski dosyalarda kimin umrunda lazım olacakta anca öyle, Torrentleech boşuna üyelik kasmaya değecek bir site değil artık.

Eskiden eski yeni farketmez ilk önce bulunur en hızlı şekilde inerdi.
Bu tarz sitelere üye olacak ve ratio kasacaksam bi anlamı olmalı o anlam bu site için kaybolmuş boşuna davetiye istemeyin bence.

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sitelerin iddiası kabaca ratio sistemi olduğu için üyelerini paylaşıma zorlamak ve bu sayede daha hızlı indirme sağlamaktır. Ayrıca eski dosyalar public sitelerde paylaşılmadığı için yavaş inebilir bu sitelerde daha rahat bulunur ve daha hızlı iner.

Eski dosyalar için Torrentleech hala kullanılabilir ama yeni filmler, diziler, oyunlar, müzikler vs için hiç gerek kalmıyor artık, kickass vb siteler hem üyeliksiz hemde güncel dosyalar zaten iyi paylaşıldığı için hızlıda iniyor.

Şuan Torrentleech ile daha birkaç saat önce çıkan taze bir diziyi indirmeye çalışıyorum 340 kb/s hızı geçemedim kickass'tan aynı dizi 1.2 mb/s ile iniyor yani yeni dosyaların esprisi kalmamış eski dosyalarda kimin umrunda lazım olacakta anca öyle, Torrentleech boşuna üyelik kasmaya değecek bir site değil artık.

Eskiden eski yeni farketmez ilk önce bulunur en hızlı şekilde inerdi.
Bu tarz sitelere üye olacak ve ratio kasacaksam bi anlamı olmalı o anlam bu site için kaybolmuş boşuna davetiye istemeyin bence.

Genelde eski de olsa artık kickass gibi sitelerden pek fazla bulamdığım film olmuyor...
Acaba orda olmayan benim istediğim filmleri yavaş da olsa paralı torrentlerde indirme şansı var mı???

WRY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bir davetiye alabilirmiyim.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ArenaTR davetiyesine karşılık Torrentleech davetiyesi gönderen PM'Den ulaşsın bana.

hako_54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde davetiye olan varsa banada yollarsa sevinirim elimde olan üyeliği kaybetmek kötü oluyor.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkes torrentleech davetiyesi bulmanın peşinde. Arkadaşlar sitenin sadece ünü var.Başka da birşey yok ve tutunması da en zor torrent sitesi. 1 Gb seed box olan varsa ve ispatlarsa davetiye gönderirim. Fakat emin olun ki çok daha kaliteli ve tutunması kolay siteler var.Mesela rahatlıkla davetiye bulabileceğiniz siteler;
datascene.net
scenetime
0.arenabg.com
fano.in
torrentday
bu siteler amacınız veri indirmek ve uzun zaman sitede tutunmak ise çok idealdir. Amacınız veri indirmek derken şunu kastediyorum çünkü çoğu kullanıcı hesap alsa bile siteye hiç uğramıyor.Bu şekilde ne davetiyelerim heba oldu.En son birine turktorrent gönderdim eleman zahmet edip siteye üye bile olmadı.Bu yüzden hiç de torrentleech'le falan uğraşmayın.Örnek verdiğim trackerlar içinde en ideali ve en hızlısı torrentdaydir.Sonra arenabg ve fano.

Herkese iyi paylaşımlar ve iyi forumlar.

OPTIMIST26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech bu jadar talep görmesinin ve aslında bu ilgiyi haketemesinin en önemli sebebi üye sayısınin fazlaliğıdir...

Yaklaşik 7 senedir farklı aralıklar ile başka hiçbir trackera ihtiyaç duymadan TL ile tüm ihtiyacımı buluyorum. Ayrıca bundan 4 sene önce yayınlanmış bir içeriği bile seed eden rahatlıkla 10-15 kişi vardır...

Bence gerek içerik çeşitliliği gerekse de yüksek üye sayısı ile bulunduğu yeri fazlası ile hak ediyor...

k4pt4n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye aramaktayım. Sebebi ise eski bazı film ve oyunları indireceğim. Yardımcı olacak arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim. Iyi forumlar.

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aramakta olduğum davetiyedir.. Seedbox varken davetiye bulsam iyi olcak. Elinde olan varsa makbule gecer. Özelden iletişim kuralım.

nuvola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Torrent olayına yeni başladıgım için örnek site şablonu gösteremicem.

3273476261.png

hız testi sonuçlarım.

http://imageshack.com/a/img838/908/tq89.jpg

buda stats.

şimdiden teşekkürler

bulutyerli@gmail.com