TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

neurotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heyecandan mail adresi yazmayı unutmuşum.
pomposto@gmail.com

nkl06.jpg

http://www.speedtest.net/my-result/2811467804

sezgin91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd-torrents 7 adet davetiye verdi arkadaşlar, torrentleech karşılında takas olunur.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
EN az 1 gbits seedbox ı olanlar davetiye için bana mesaj atsın.Ek olarak torrentleech işe yaramaz bir site kaç kere söyledim en iyi genel siteler TORRENTDAY ve IPTTORRENTTİR. BU sitelerde örnek olarak bir film birden fazla realese grubu şeklinde verilirken TL de öyle değil ve sunumlar saydığım sitelere göre 10 daika geç eklenir ve TL ,TORRENTDAY VE IPTORRENT GİBİ GENİŞ İÇERİKLİ DEĞİL

Hellfir€

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seedbox sahibiyim ipt davetiyesi karsılıgında torrentleech davetiyesi alabilirim.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ozytopuz@gmail.com arenatr de 4 senelik üyeyim silver user olacağım 1 senedir bronze userım şuan site kapalı olduğu için ss alamıyorum. 8 adette davetiyem var. teşekkürler.

q08m8.jpg

Olguerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EN az 1 gbits seedbox ı olanlar davetiye için bana mesaj atsın.Ek olarak torrentleech işe yaramaz bir site kaç kere söyledim en iyi genel siteler TORRENTDAY ve IPTTORRENTTİR. BU sitelerde örnek olarak bir film birden fazla realese grubu şeklinde verilirken TL de öyle değil ve sunumlar saydığım sitelere göre 10 daika geç eklenir ve TL ,TORRENTDAY VE IPTORRENT GİBİ GENİŞ İÇERİKLİ DEĞİL

Ustam haklısındır mutlaka varsa bende davetiye alayım sizde olguerhan@hotmail.com teşekkür ederim şimdiden.

ae_hmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turk tracker ların hepsinden davetiyem var iptorrents, torrentleech davestiyesi istiyorum ilgilenen pm atabilir..

ae_hmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tr tracker ların hepsinden davetiyem var torrentleech ile takas edebilirim pm ile ulaşın lütfen..

kado9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar elimde 2 tane ipt davetiye var karsılıgında torrentleech istiyorm
pm ile ulaşın lütfen

azfasamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yolladım kardeşim umarım aktif bir şekilde kullanırsın ve davetiye gelince yeni arkadaşları üye edersin. Son üye yaptığım 6 kişi bomboş bırakmış hepsi çöpe gitti güzelim davetiyelerin gereksiz insanlar.:cursing:

6197.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha önce bu mail adresi ile bann yemişsin ve benim kalan son invite da disable dedi sildi başka bir mail alman gerekiyor 1 davetiye çöpe gitti neyse sağlık olsun.

zamundanet.png

bitturk.png

Ben de alabilir miyim mümkünse ?
Seedbox da kullanacağım bundan sonra.

yldzemre33@yahoo.com

posydon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kac yildir bu siteye uye olmak istiyor. Davetiyeniz varsa lutfen gonderin,,.
email: devcrybg@abv.bg

3dtorrent' sitesindeki hesabim:
2ptrvit.jpg

egeliilker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde Hd-Torrents, Awesome-Hd sitelerinin davetiyeleri var, üyelikler aşağıdadır.
NOT : Hd-Torrents Seed bonus ile davetiye alabiliyorum.

ql0h9.jpg

ql0hl.jpg

Torrentleech davetiyesi olanlar ilker_kaymak06@hotmail.com atabilirler mi?

cemark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ğer fazla davetiye varsa bende alabilirmiyim.
20 mb internet var. upload hızım da baya iyi. laptop butun gun acık. sureklı upload yaparım.

cemark88apple@hotmail.com