TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

cagriklm06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye alabilirmiyim?
cagri.cosar@hotmail.com
Us1azER.png

arlord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hdtorrents davetiyesiyle takas etmek isteyen varmı

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ttnet 35megabite kadar tarifesini kullanıyorum, 2mbit uplaod hızı var.
superonline bile olsa hız yine düşük.
tamam hızlar eskiye göre elbette iyi ancak bu sefer de oyunların filmlerin dizilerin boyutları aldı başını gitti.
sabah akşam bilgisayar açık kalacak da 2mbit ile upload edeceğim de... vay anam vay...
yetişemiyoruz :)

yenerbaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba internette dolaşırken konuyu gördüm ve üye oldum. Zamanında 7 ratio ile (evet 7 ve 8'i zorluyordum) tl kullanırken, kardeşimin hesabı arkadaşına kullandırtması sonucu banlandım ve o gün bu gündür, yaklaşık 3 yıl bir daha davetiye bulamadım. işimin yoğun olduğu ve siteyi kontrol etmediğim bir gün üyelikler açılmış ve onuda kaçırmış bulunmaktayım. Sizden ricam elinde fazla davetiye olan varsa ve atabilirse cidden çok mutlu olurum.

Bu da arada sırada kullandığım zamunda hesabımdan bi görüntü. son zamanlarda indirmeye biraz abanınca raitom düşmüş bulunmakta.
giuiot1.png

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
IPTORRENTS davetiyesine karşılık TL davetiyesi veriyorum. İlgilenen arkadaşlar pm.

avianca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varsa davetiye alabilir miyim bende? turkttorrent arena bitturk iptorrents zamunda hd-torrents kullandığım trackerlar ratio sıkıntısı yaşamam seedbox kullanıyorum davetiyesi olan pm yoluyla irtibata geçebilirse kanıtlayabilirim.. torrenti ilk kullananlardanım bazı yerli ve yabancı trackerlarda yöneticilik ve uploader lık yaptım..

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
PM'den davetiye gönderebileceklere şimdiden teşekkürler...

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 adet davetiye arıyorum, karşılığında arenatr ve turktorrent davetiyesi verebilirim. İlgilenen pm atarsa sevinirim çok lazım.

x_35lii_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kod:
1-Torrentleech.org gir
 ***2-Chat gir
 ***3-Channels dan #invite'ye gir
 ***4-Özel olarak _w00t_'a emalini gönder davetiyeni al
 ***5-Davetiye 1 saniye sonra adresinizde

Arkadaşlar ben siteye dün davetiye takas ile üye oldum ama bu yöntemlede davetiye elde edebiliyormuşunuz bu şekilde üye olanlar var.
Site hakkında yorumuma gelince:
Siteye dün üye oldum ama pek bir espirisini göremedim belki bağlantı hızım yüksek olsa(yüksek derken hayvani boyutlarda olsa 100 mbit gibi.) belki o zaman işime yarayabilir çünkü bir torrentte 10 tane sunucu desteği var nerdeyse...

Mod Not: Davetiye dağıtımı konuyu açan kişi tarafından değil üyelerimiz tarafından yapılmaktadır.

arkadaslar konu eski belki vardır bende server var size zahmet torrentleech davetiye kodu vere bilirimisiniz x_35lii_x@hotmail.com verecek olan kardeslerimize simdiden tesekkur ederim hayırlı günler